Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sportovci přišli navštívit děti v budějcké nemocnici

Díky akci pořádané občanským sdružením Pomáháme sportem navštívili ve středu odpoledne zástupci největších sportovních oddílů z jihočeské metropole dětské oddělení českobudějovické nemocnice, aby tam nejenže přinesli radost a pohodu, ale také rozdávali malým pacientům dárky k Vánocům.

Nemocné děti na onkohematologii dětského oddělení přišel pozdravit záložník Dynama Rudolf Otepka, volejbalisté Jihostroje Radek Mach s Davidem Juračkou a Lukáš Sáblík, brankář HC Mountfield, který se kvůli zranění klíční kosti nemusel připravovat na zápas proti Spartě.

Během své návštěvy sportovci dětem rozdali dárky, vyfotili se s nimi a hlavně jim popřáli krásné Vánoce a bohatého Ježíška.

Akci opět připravilo občanské sdružení Pomáháme sportem, které tentokrát předalo zástupcům oddělení 20 tisíc korun.

„V budějcké nemocnici jsme již popáté, je to tedy tradiční akce a děláme ji moc rádi. Letos jsme bohužel nesehnali sponzory pro pořádání letní fotbalové exhibice, a tak jsme použili částku, kterou nám někteří sponzoři darovali, právě pro tento účel. Na fotbalovou exhibici zveme známé hosty a vybrané peníze darujeme právě nemocnici. Když poté něco zbyde, použijeme finance pro nákup dárků, anebo věnujeme peněžní dar tak jako letos. Pokaždé, když na podobnou akci jdeme, zveme sportovce, aby se k nám připojili a udělali dětem radost,“ řekl Budějcké Drbně Jan Mádl, předseda sdružení Pomáháme sportem.

Autoři

Štítky Pomáháme sportem, nemocnice, onkohematologie, dětské oddělení, České Budějovice, Dynamo, Mountfield, Jihostroj, Nemocnice České Budějovice, sport, Vánoce, AC Sparta Praha, SK Dynamo České Budějovice, Mountfield Hradec Králové, Lukáš Sáblík, Rudolf Otepka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportovci přišli navštívit děti v budějcké nemocnici  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.