Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Sobotní Fit Day: Jaro je tady, skoncujte s velikostí XXL

Možná recept na jarní únavu, možná inspiraci na využití volného času a určitě hodně námětů, jak si zlepšit kondici. To vše najdou návštěvníci akce, která se bude konat v sobotu 14. dubna v Nákupním centru Géčko.

Celodenní Fit Day aneb Konec XXL, který pořádá Chilli Production ve spolupráci s NC Géčko a dalšími subjekty, nabídne zajímavou přehlídku aktivit zaměřených na sport, výživu, zdravý životní styl, relaxaci a atraktivní možnosti seberealizace.

V programu akce jsou především prezentace několika zařízení, která se na uvedené aktivity specializují. Návštěvníky tedy čeká setkání s Fitness 14, Juice Berry, Zuzanou Kubáňovou a jejím Jumpboxingem, Relaxačním a regeneračním centrem Hluboká a Fight Clubem.

Připraveny budou ukázky piloxingu, kick boxu, zumby, karate, kulturistiky a dalších sportů. RRC Hluboká představí své relaxační programy a chybět nebudou ani ukázky masáží.

Připravena je také wellness výstava výrobků a služeb, informace z oblasti fitness budou námětem workshopů a rozhovorů se špičkovými trenéry a lektory.

Součástí Fit Day budou také dva speciální maratony – I.C.E. Indoor Cycling Maraton a H.E.A.T Maraton. H.E.A.T. je zkratkou čtyř anglických slov High Energy Aerobic Training, což můžeme volně přeložit jako „Aerobní cvičení s vysokým energetickým výdejem“. Jedná se o revoluční koncept cvičení na inovativních chodeckých pásech, takže jedinečná příležitost ověřit si, jak moc jste nebo nejste fit.

Celým Fit Day budou provázet moderátoři David Kovařík a Jirka Gruntorád.

Nevím, jak vy, ale Budějcká Drbna fit rozhodně být chce, takže v sobotu do Géčka určitě vyrazí!

Foto: www.fitness14.cz

Štítky G.cz, Zuzana Kubáňová, Klub rváčů, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sobotní Fit Day: Jaro je tady, skoncujte s velikostí XXL  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.