Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Noví dárci krve dostanou vstupenky na koncert Elánu

Všichni noví dárci krve, kteří se přihlásí k odběru na Transfúzním oddělení Nemocnice České Budějovice ode dneška až do pondělí 29. října, získají zdarma vstupenku na koncert legendární slovenské skupiny Elán. Ten se uskuteční v úterý 30. října v českobudějovické Budvar Aréně.

Pořadatelé koncertu dali novým dárcům krve k dispozici celkem 150 vstupenek.

Noví dárci se ale musí k odběru předem objednat na telefonních číslech transfúzního oddělení 387 873 333 - 5, kde dostanou podrobné informace a termín odběru. Objednat se zájemci mohou také prostřednictvím e-mailu odbery@nemcb.cz.

„Darovat krev znamená významný podíl na záchraně zdraví a života někoho dalšího. Je to velmi ušlechtilý čin, a proto si dárců krve velice vážíme,“ poznamenal zakladatel Elánu, hudebník a skladatel Vašo Patejdl.

Transfúzní oddělení českobudějovické nemocnice vloni uskutečnilo celkem 17 262 odběrů a zaevidovalo 812 nových dárců.

„Máte krev v žilách? Darujte ji! Každý člověk se může ocitnout v situaci, kdy bude jeho život záviset na pomoci druhých,“ připomněl motto Společnosti pro transfuzní lékařství ČSL JEP mluvčí Nemocnice České Budějovice Jan Dušek.

Tisková zpráva Nemocnice České Budějovice, a.s.

Štítky Elán, koncert, České Budějovice, Budvar aréna, dárcovství, krev, Transfúzní oddělenení nemocnice, vstupenka, dárce krve, Nemocnice České Budějovice, Václav Patejdl, Jan Dušek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Noví dárci krve dostanou vstupenky na koncert Elánu  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.