Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Léčitel z Filipín předvedl své umění i v Budějcích

Světově nejdéle působící filipínský léčitel, 87letý Marcos Orbito, působil na první desítky nemocných pacientů v České republice. V Českých Budějovicích během neděle a pondělí pomáhal lidem s bolestmi, alergiemi, pohybovými a oběhovými problémy a dokonce i s rakovinou.

„Těžko popsat pocity, měla jsem při psychochirurgickém zákroku zavřené oči. Věřím, že mi energie od léčitele pomůže od obtíží, které mě roky trápí,“ řekla osmapadesátiletá Hana Marková, která přišla za Filipíncem na doporučení své dcery.

Marcos Orbito léčí po celém světě již 54 let a je jediným léčitelem, který může působit na území USA. Filipínec léčí nekrvavou metodou, pomocí psychochirurgie. „Jedná se o předávání silné energie,“ vysvětluje organizátor Filipíncova českého turné Pavel Filipovský.

Součástí terapie je u každého z přítomných pacientů žehnání žhavým kokosovým olejem, jde o metodu popsanou v Bibli. „Cítil jsem teplo a proudění v těle,“ řekl po léčení Oldřich Poura ze Soběslavi.

Marcos Orbito bude v České republice působit do konce srpna v 19 městech, jednou zavítá i na Slovensko do Bratislavy.

Napsal David Vozdecký

Štítky léčitel, Marcos Orbito, Filipíny, České Budějovice, Česko, Hana Žantovská, USA, Oldřich Pour, Bible, Slovensko, Bratislava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Léčitel z Filipín předvedl své umění i v Budějcích  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.