Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kožní ambulance nemocnice se stěhuje do nových prostor

Nemocnice České Budějovice připravuje přesun ambulance kožního oddělení. Od pondělí 16. září již bude tato ambulantní péče nově poskytována v horním areálu v pavilonu O. K přestěhování z objektu bývalé vojenské nemocnice jsou potřeba čtyři dny intenzivní práce.

„Ambulantní provoz kožního oddělení z tohoto důvodu nebude fungovat ve čtvrtek 12. a v pátek 13. září. V sobotu a v neděli 14. a 15. září budeme nezbytné práce dokončovat tak, abychom v pondělí 16. září ordinovali již v nových prostorách,“ vysvětluje místopředseda představenstva akciové společnosti Nemocnice České Budějovice Martin Bláha.

Ambulance tak bude sídlit ve stejné budově, do níž před několika měsíci přesídlila lůžková část kožního oddělení. „Tento přesun je jedním z prvních kroků dlouhodobějšího procesu centralizace nemocničních provozů v horním areálu nemocnice. Po přestěhování budeme v provozně a ekonomicky výhodnějších podmínkách a pro pacienty v příjemném a dostupném prostředí poskytovat stejný rozsah ambulantní péče jako dosud,“ vysvětluje ředitel nemocnice Břetislav Shon.

Ambulanci pacienti naleznou ve zvýšeném přízemí pavilonu O, má nový samostatný vchod a bezbariérový přístup prostřednictvím venkovní rampy.

Tisková zpráva

Štítky Nemocnice České Budějovice, kožní ambulance, přesun oddělení, nemocnice, Martin Bláha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kožní ambulance nemocnice se stěhuje do nových prostor  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.