Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Lékárna na sídlišti Máj bude fungovat další rok

Obyvatelé Máje nebudou mít pro léky daleko. Lékárna, která sídlí v budově Okresní správy sociálního zabezpečení na českobudějovickém sídlišti, bude fungovat dál. Vedení města jednalo o nové nájemní smlouvě, kterou se podařilo prodloužit o rok.

„Dnes jsme jednali se zástupci Správy o prodloužení nájemní smlouvy pro lékárnu, což se podařilo. Smlouva bude uzavřena na 1 rok s následnou možností prodloužení, maximálně však o rok. Po uplynutí této doby se musí lékárna vystěhovat,“ uvedl krátce po jednání primátor Jiří Svoboda.

Smlouvu s Okresní správou sociálního zabezpečení uzavře město a následně bude nájem prostoru pro účel provozování lékárny na rok soutěžit. „Prioritně nám jde o to, aby byl zachován provoz lékárny a především, aby obyvatelé sídliště o tuto službu nepřišli ani v budoucnosti. V této souvislosti už nyní řešíme možné náhradní umístění lékárny v této lokalitě, což je myslím druhá dobrá zpráva pro ty, kteří tuto službu využívají,“ dodal Svoboda.

Autoři | Foto město České Budějovice

Štítky České Budějovice, lékárna, Máj, sídliště, Jiří Svoboda

Lékárna na sídlišti Máj bude fungovat další rok  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.