Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Budějcká nemocnice přichází s modernějším zpravodajem. Má dvanáct stran

Českobudějovická nemocnice představila na začátku tohoto týdne modernější a svěžejší vydání Nemocničního zpravodaje. Bude vycházet častěji a nabídne pacientům v čekárnách zajímavá témata a rozhovory. V prvním čísle například s plastickým chirurgem Vladimírem Maříkem nebo neurochirurgem Jiřím Fiedlerem.

Nový Nemocniční zpravodaj má dvanáct stran a přináší nejaktuálnější informace z krajského zdravotnického zařízení. Jeho snahou je zasvětit pacienty do děje v nemocnici a zkrátit jim čekání na vyšetření. V únorovém vydání se tak mohou dočíst o obraně proti nachlazení, nových veselých polepech na radiologickém oddělení nebo si přečtou rozhovory se zdravotnickým personálem.

Rozhodli jsme, že po třech letech změníme kabát a vytvoříme novou, lehčí podobu Nemocničního zpravodaje. Bude vycházet častěji s cílem reagovat pružněji na aktuální dění v naší nemocnici,“ podotýká manažerka spokojenosti pacientů a zaměstnanců Nemocnice České Budějovice Iva Nováková.

„Ještě jsem ho neviděl, nedokážu proto ohodnotit, jaký je.  Ale je určitě dobré se dozvědět nějaké novinky o tom našem špitálu. S počítačem a s internetem nejsem kamarád, tak jsem rád, že je i v tištěné podobě,"  řekl senior Josef Blahník z Českých Budějovic

Nemocniční zpravodaj je dostupný i v internetové podobě na webových stránkách nemocnice. K jeho odběru se zde může prostřednictvím newsletteru přihlásit úplně každý.

Autoři | Tisková zpráva | Foto Dominik Svoboda

Štítky nemocnice, pacient, Nemocnice České Budějovice, Jiří Fiedler, Vladimír Mařík, Josef Blahník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcká nemocnice přichází s modernějším zpravodajem. Má dvanáct stran  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.