Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Voda zatopila MŠ Čéčova, úklid do začátku září ale stihnou

V českobudějovické Mateřské škole Čéčova museli ve čtvrtek ráno řešit nepříjemnou havárii vody. Kvůli poruše sociálního zařízení v prvním patře byla část objektu vytopena.

„Jedná se o velice nepříjemnou situaci, a to vzhledem k tomu, že již v pondělí mělo do této mateřské školy nastoupit okolo sedmdesáti dětí do prázdninového provozu. Tuto situaci okamžitě řešíme,“ řekl náměstek primátora Petr Podhola.

Postižené školce okamžitě přispěchali na pomoc zapůjčením vysoušečů zástupci Diecézní charity a hasičů. „Přestože jsme bezodkladně zahájili veškeré potřebné sanační a úklidové práce, budou děti od 27. srpna na poslední týden prázdninového provozu přemístěny do náhradních prostor - konkrétně do Mateřské školy Neplachova,“ dodal Podhola.

Ve spolupráci s ředitelkou MŠ Čéčova Věrou Hejpetrovou byli rodiče všech dětí, kterých se tato nemilá událost týká, informováni. „Děláme všechno pro to, aby nebyl ohrožen začátek nového školního roku a děti mohly 3. září do této mateřské školy nastoupit,“ ujistil náměstek pro školství a sociální věci.

Veškeré informace rodičům přihlášených dětí poskytne ředitelka MŠ Čéčova Věra Hejpetrová na čísle 606 609 282, případně můžete kontaktovat paní zástupkyni na telefonu 702 018 180.

Štítky Mateřská škola Čéčova, vytopeno, voda, úklid, Petr Podhola, náměstek, mateřská škola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Voda zatopila MŠ Čéčova, úklid do začátku září ale stihnou  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.