Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Studenti soutěžili se svými projekty o finanční odměny

Katedra Strukturální politiky EU a rozvoje venkova Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity využila v zimním semestru spolupráce s akciovou společností VSP Data zabývající se servisními službami a reverzní logistikou.

V rámci předmětů Řízení služeb a Řízení služeb B zpracovávali studenti pro tuto firmu projekty na téma Marketingové řízení reverzně logistických služeb nebo Zlepšování procesů reverzně logistických služeb.

V pondělí 7. ledna pak proběhly závěrečné prezentace pěti nejlepších projektů, které z celkového počtu 34 vybrala hodnotitelská komise ve složení Ing. Zítek (generální ředitel VSP Data), Ing. Letko (obchodní ředitel VSP Data), Ing. Kubíček Ph.D. a Ing. Pečmanová, doc. Škodová Parmová a Ing. Humlerová (obě EF JU).

Nejlépe se umístil tým studentek oboru SPEU - Bc. Dvořáčková, Bc. Kubešová a Bc. Pincová, jejichž námětem bylo komplexní řešení rozvoje firmy na novém trhu v novém teritoriu.

Všech pět vítězných týmů bylo též finančně ohodnoceno.

Tisková zpráva

Štítky Jihočeská univerzita, Katedra Strukturální politiky EU a rozvoje venkova, projekt VSP Data, projekt, Ekonomická fakulta Jihočeské univerzity, Evropská unie, VSP DATA a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Emanuel Janáček

aha..... Dvořáčková, Kubešová a Pincová to jsou ty tři děvčata v druhé lavici?

Středa, 23. ledna 2013, 06:30Odpovědět

Frank Flint

Nejsem inženýr, a proto zřejmě vůbec nechápu o čem článek je. S čím soutěžili? Jak to vypadalo? Kolik vyhráli? Co třeba dojmy vítězů a jejich fotku? Když tiskovku do Drbny, tak přece pro lidi :)

Úterý, 22. ledna 2013, 08:45Odpovědět

Studenti soutěžili se svými projekty o finanční odměny  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.