Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Procestujte Evropu a plaťte jenom plechovkami Red Bullu

Jak velký kus Evropy zvládnete procestovat s jediným povoleným platidlem, kterým bude Red Bull? To je princip soutěže Cesta napříč Evropou, která se uskuteční ve dnech 4. až 11. dubna a zapojit se do ní můžou také studenti z jihu Čech. Prezentaci akce již spustila Jihočeská univerzita.

Red Bull Can You Make It? bude největším dobrodružstvím pro 100 univerzitních týmů z 27 zemí celého světa. Prověří jejich mentální a fyzické schopnosti na cestě Evropou dlouhé více než 1000 kilometrů, na kterou ale mají jen sedm dní! Jednotným platidlem přitom budou pouze plechovky Red Bullu.

Během sedmidenní cesty nesmí soutěžící používat hotovost ani kreditní karty. Za dopravu, ubytování, jídlo a ostatní nezbytnosti smějí týmy platit jen a pouze plechovkami Red Bullu. Cílem dobrodružného putování je Berlín.

Na území Evropy bude rozmístěno 30 kontrolních míst. Pro úspěšné dokončení soutěže je třeba navštívit minimálně šest těchto míst. Týmy budou nahrávat fotografie a videa ze své cesty, takže mohou ovlivňovat své fanoušky doma.

Vyhrává ten, kdo se dokáže dostat do Berlína nejpozději do 11. dubna do 17 hodin a kdo během sedmi dnů procestuje největší kus Evropy, navštíví nejvíce kontrolních míst, využije nejvíce druhů přepravy a získá největší skupinu příznivců.

Vítěz získává titul šampiona Red Bull Can You Make It? a vyhraje výlet pro celý tým na jakoukoliv akci pod záštitou společnosti Red Bull na celém světě.

Jak se budou vybírat týmy? Natočte se svým univerzitním týmem kreativní video v angličtině, ve kterém v méně než 60 sekundách vysvětlíte, proč byste měli dostat šanci zrovna vy.

V přihlášce na webu (kde budou moci fanoušci sledovat a podporovat svůj tým při doposud nevídané cestě) společně vyplňte krátký dotazník a celé odešlete do 12. března.

Pak už jen čekejte, jestli vás porota vybere mezi 100 týmů, které odstartují z jednoho ze čtyř měst - Londýna, Paříže, Milána nebo Vídně.

Jedná se o cestu důvtipu, dobrodružství a strategie, na konci které se dozvíme odpověď na hlavní otázku - Can you make it?

Tisková zpráva

Štítky Red Bull Can You Make It?, Cesta napříč Evropou, soutěž, Jihočeská univerzita, Evropa, Red Bull, plechovka, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Česko, Berlín, Paříž, Londýn, Vídeň, Milán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Procestujte Evropu a plaťte jenom plechovkami Red Bullu  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.