Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Přihlaste se do letního kurzu angličtiny. Ještě není pozdě

Plány na prázdniny bývají nezřídka ohromné, ne vždy se ale všechno zdaří podle vlastních představ. Někdy se dokonce člověku stane, že není lidově řečeno do čeho píchnout. Skvělou a hlavně efektivní náplní volných dnů a večerů bývá dobrovolné vzdělávání.

No ne, vážně! Jazyky, a hlavně angličtina, jsou nesmírně důležité. Každý to ví, klade si různá předsevzetí, ale často to u nich končí. Komu by se ale chtělo o prázdninách zírat do učebnic anglické gramatiky?

Právě proto nabízí českobudějovická pobočka jazykové školy LITE netradiční pojetí výuky angličtiny. Intenzivní jazykové kurzy se nesou především v duchu konverzace a vůbec nevadí, že jste třeba začátečníci. Jazyková škola LITE nabízí intenzivní kurzy světového jazyka číslo 1 ve všech možných úrovních od úplných začátečníků až po pokročilé.

Letní kurzy přináší okamžitý výsledek, neboť právě o prázdninách je na jazykové sebezdokonalování více času než přes rok. Hlavní metodou školy LITE je intenzivní procvičování naučené látky a hlavně konverzace. Mluvit, mluvit, mluvit! To je hlavní náplň kurzů.

Listováním v učebnicích se totiž jakživ mluvit nenaučíte a nejdůležitější je odhodit stud a prolomit prvotní bariéru. Pak se vám na ulici nestane, že vás osloví cizinec a vy zrudnete a utečete. Právě metoda aktivního procvičování a konverzování je tou nejefektivnější metodou, jak si jazyk osvojit a získat tak slovní zásobu.

Jazyková škola LITE sídlí přímo v centru Českých Budějovic, a pokud jen trochu uvažujete byť o nepatrném rozvoji své angličtiny, neváhejte a navštivte ukázkovou hodinu zdarma.

Jazykové školy LITE patří pod mezinárodní neziskovou organizaci Aplikovaná scholastika, která udává směr, jak studovat co nejefektivněji. V České republice má tato škola 14 poboček a v Budějcích sídlí jedna z nich již od roku 2005. Od té doby vyškolila na 1500 studentů.

Krom intenzivních jazykových kurzů můžete své studium angličtiny zahájit kdykoliv během školního roku. Nabízí totiž jak individuální výuku angličtiny, tak například firemní jazykové kurzy.

Nebojte se tedy zdokonalit. V LITE nehrozí nudné učebnicové metody a šprtání se gramatiky nazpaměť. Osmdesát procent výuky tvoří konverzace a mluvení, čímž je právě LITE zcela odlišná od ostatních jazykových škol. Na hodinách až 80 % času mluvíte anglicky a procvičujete komunikaci. Jde o propracovaný systém, při němž získáte aktivní slovní zásobu i větnou skladbu a zbavíte se ostychu mluvit.

Gramatika se v LITE vyučuje do té míry, aby pomohla správné komunikaci. Neklade si za cíl vytvářet „jazykové vědce“, kteří mají hlavu plnou teoretických pouček. Gramatiku učí v LITE zcela jinak, srozumitelně, pomocí takzvaných větných vzorů, které pomohou jakoukoli gramatiku ihned uvést do praxe. Prohlédněte si termíny a neváhejte se přihlásit!

PR text

Štítky LITE, jazyková škola, jazykové kurzy, angličtina, České Budějovice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přihlaste se do letního kurzu angličtiny. Ještě není pozdě  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.