Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Získejte zkušenosti od největších expertů z internetového marketingu na konferenci Digidějovice 2019

PR článek

Digidějovice 2019 přináší osm témat z on-line marketingu a devět řečníků z oboru, kteří vás budou inspirovat. Konferenci, která se uskuteční 14. února v Divadelním sále v Metropolu, pořádá digitální agentura Inizio ve spolupráci s Jihočeskou hospodářskou komorou. Prvních sedm řečníků vám představíme už teď. Na koho se tedy můžete těšit?

Jako hlavní řečník konference vystoupí David Špinar, který se v oblasti internetového marketingu pohybuje už 20 let. David má mnoho pracovních zkušeností. Založil největší českou online marketingovou agenturu H1, pracoval V Google Česká republika jako vedoucí obchodního týmu pracujícího pro největší české a slovenské inzerenty a od roku 2016 pracuje jako CEO investiční skupiny Miton.

Dalším řečníkem bude Adam Zbiejczuk, který se přes deset let věnuje sociálním sítím, o kterých i píše a učí. Nyní se věnuje vlastní agentuře Influencer.cz. Jeho hlavním tématem je zejména to, jakou mohou mít sociální sítě roli v B2B segmentu. Jako další expert z oblasti on-line marketingu vystoupí Radek Hudák, který zastává pozici CMO ve společnosti Shoptet a znát ho můžete také jako Google Partners trenéra pro Českou republiku. Dříve také vedl marketingové oddělení ve Slevomat.cz.

Další přednášející, Jan Tichý, je spoluvlastníkem digitální agentury Taste. Jan vede analytickou a konzultační agenturu Taste Medio, zabývá se poradenskou činností, webovou a datovou analytikou, optimalizací obchodní výkonností webů a internetovým marketingem obecně.

Na konferenci také vystoupí Jan Páv a Martin Jindra, kteří budou přednášet společně. Honza pracoval osm let v mediálních agenturách jako plánovač televizních a internetových kampaní, New Media Specialist a strategický plánovač. Martin, známý jako Matez, se věnuje hlavně brand buildingu a vybudoval značku Bastard.cz. Společně v roce 2013 založili konzultantskou firmu Lovebrand.

Další místo na konferenci zaujme Martin Petrášek, dříve investigativní novinář, televizní reportér a redaktor v nakladatelství marketingových příruček. Martin v roce 2002 spoluzaložil společnost eMerite, která se zabývá webovou analytikou a monitoringem internetových diskuzí. V současné době je manažerem komunikace a marketingu internetové agentury FG Forrest.

Vstupné na konferenci pro veřejnost do konce prosince činí 990 korun a pro členy Jihočeské hospodářské komory 890 korun. Uvedené ceny jsou bez DPH. Cena vstupenky zahrnuje catering v průběhu celé konference. Brzy si budete moct prohlédnout kompletní program na www.digidejovice.cz, kde se také můžete přihlásit.

Štítky Digidějovice, konference, marketing, online, Jihočeská hospodářská komora, Dům kultury Metropol, Česko, Google, Miton, Jan Tichý, Shoptet, FG Forrest, a.s.

Získejte zkušenosti od největších expertů z internetového marketingu na konferenci Digidějovice 2019  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.