Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Žáci základních škol z Prachaticka se utkali v soutěži mladých cyklistů

Okresního kola soutěže mladých cyklistů se zúčastnili žáci devíti základních škol z okresu Prachatice. Školáci museli prokázat znalosti v oblasti dopravní výchovy a také dovednosti v poskytování první pomoci. Do krajského kola se probojovali žáci ze základní školy v Šumavských Hošticích.

Okresní kolo soutěže mladých cyklistů, ve které mezi sebou zápolili žáci základních škol z okresu Prachatice. se uskutečnilo ve čtvrtek 10. května v Prachaticích.

Vyhlašovatelem akce byl Besip a soutěže se stejně jako v minulém roce zúčastnili také dopravní policisté a městští strážníci. Ti společně dohlíželi na správnost jízdy žáků na dopravním hřišti.

„Žáci dále museli prokázat znalosti v oblasti dopravní výchovy, dovednosti v poskytování první pomoci a v jízdě zručnosti. Do krajského kola se již po několikáté probojovali, v kategorii mladších i starších žáků, děti ze Základní školy Šumavské Hoštice. Velmi dobrých výsledků však dosáhli i ostatní soutěžící. Všem patří veliká gratulace,“ informovala policejní mluvčí Martina Joklová.

Autoři | Foto Policie České Republiky

Štítky cyklistika, soutěž, cyklista, základní škola, Prachaticko, okres Prachatice, Prachatice, Šumavské Hoštice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žáci základních škol z Prachaticka se utkali v soutěži mladých cyklistů  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.