Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Šanci probojovat se do finále ankety Zlatý Ámos má i Hana Křenková ze Strakonic

Hana Křenková ze Strakonic za sebou již jedno vítězství má. Stala se totiž Jihočeskou Ámoskou. Dnes, 1. března, bojuje o postup do finále ankety Zlatý Ámos, která oceňuje nejoblíbenější učitele.

O postup do finále bojuje Jihočeška dnes 1. března v Praze. Konkurenty jí bude dalších 14 učitelů z republiky. Do finále se jich probojuje pouze šest. V loňském roce se celkovým vítězem ankety Zlatý Ámos stal Jihočech Lukáš Lis, Hana Křenková tak má možnost obhájit titul a znovu jej přivést na jih Čech.

V regionálním kole ankety o nejoblíbenějšího učitele České republiky, které proběhlo v úterý 20. února v Poslanecké sněmovně, již jedno ocenění Hana Křenková ze Základní školy Dukelská ve Strakonicích získala. Stala se Jihočeskou Ámoskou. K tomuto úspěchu jí pomohli její žáci, kteří její nominaci obhájili a přesevědčili porotu o tom, že jejich učitelka je opravdu nejoblíbenější.

Semifinále se již žáci neúčastní, ale i tak svým učitelům k postupu mohou napomoci. Museli je totiž vybavit třemi předměty, které učitele a jejich vzájemný vztah se žáky nejlépe charakterizují.


Žáci ZŠ Dukelská se svou nejoblíbenější učitelkou Hanou Křenkovou, Jihočeskou Ámoskou. Foto: ZŠ Dukelská ve Strakonicích.

Autoři | Foto Facebook Zlatý Ámos

Štítky Zlatý Ámos, anketa, ocenění, učitel, finále, Strakonice, Česko, Poslanecká sněmovna ČR, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šanci probojovat se do finále ankety Zlatý Ámos má i Hana Křenková ze Strakonic  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.