Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jihočeská hejtmanka zahájí nový školní rok v petříkovské dvoutřídce

Prázdniny skončily, děti dobalily aktovky a vyrazí v pondělí 4. září ráno do školy. Stejně jako děti, čeká cesta do školy i hejtmanku Jihočeského kraje Ivanu Stráskou a náměstka českobudějovického primátora Petra Podholu. Hejtmanka zahájí nový školní rok v Petříkově a náměstek bude u premiéry v lavicích těch nejmladších žáčků v Základní škole Pohůrecká.

Hejtmanka Jihočeského kraje Ivana Stráská zahájí nový školní rok 2017/2018 v osm hodin v pondělí 4. září ve dvoutřídce Základní školy Petříkov na Českobudějovicku.

Náměstek českobudějovického primátora Petr Podhola se v pondělí 4. září se před osmou hodinou ranní vypraví do Základní školy Pohůrecká, aby pozdravil devadesát osm prvňáčků a popřál jim i rodičům hodně úspěchů.

„Dobře si vzpomínám, jak jsem byl kdysi smutný, že končí prázdniny a já musím do školy. To jsou ale postřehy až tak z druhého stupně, a tak věřím, že se většina prvňáků těší. Každý rok pro ně nakoupím sladkosti a snažím se jim ten první den zpříjemnit. Rodičům možná udělá radost pastelkovné 400 korun určené na nákup školních pomůcek, které od města dostává každý školáček nastupující do první třídy,“ říká náměstek.

Štítky škola, rok, zahájení, hejtmanka, náměstek, Jihočeský kraj, základní škola, Ivana Stráská, Petr Podhola, Petříkov, okres České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeská hejtmanka zahájí nový školní rok v petříkovské dvoutřídce  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.