Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

První anglická školka v Českých Budějovicích startuje v září již druhým rokem

PR článek

Soukromá anglická školka Abacus English Preschool zakončila svůj první školní rok a zaznamenala u dětí i rodičů velký úspěch. Do druhého roku vstupuje s vidinou uplatnění vylepšeného programu ve spolupráci s Mensou a mimoto připravuje plán na otevření další třídy.

Proč dát dítě do anglické školky?

Učitelé z Abacus English Preschool se na základě vlastních dlouholetých zkušeností shodují s rozsáhlými psychologickými studiemi, které potvrzují význam vzdělávání dětí do šesti let. Správně rozvíjení předškoláci získají náskok před svými vrstevníky bez ohledu na genetické dispozice. Je tedy ideální, když si děti začnou jazyky osvojovat hned po narození.

Slovní zásobu si děti vytvářejí od dvou do šesti let věku. Nejvhodnější dobou pro rozvoj bilingvního vzdělávání během života jedince je období v předškolním věku zvané „windows of opportunity”, kdy prudce narůstá množství synapsí, a formují se části mozku, kde sídlí schopnost učit se. Synapse zůstanou propojené a fungují během celého života.

Dvojjazyčné děti mají bohatší slovní zásobu, představivost a rozvinutější kreativní myšlení než jejich vrstevníci. Aktivní znalost jazyka jim zároveň otevírá dveře do jiných kultur a do budoucna zvyšuje šance na lepší uplatnění na trhu práce.

Je možné přihlásit do anglické školky dítě bez znalosti angličtiny?

I když výuka ve školce probíhá pouze v angličtině, je zcela obvyklé, že sem přicházejí děti začátečníci. Ke každému dítěti přistupují učitelé v Abacus English Preschool individuálně podle jeho potřeb. Děti se zapojuji velmi rychle a bez problémů.

Proč anglická školka Abacus?

  • Nabízí celodenní výukový program v angličtině založený na britských osnovách s prvky Montessori pedagogiky, přičemž ke každému dítěti je přistupováno individuálně. Dítě se výrazně rozvíjí v mentální, morální, sociální, fyzické i emocionální rovině.
  • Výuka je doplněna o další aktivity, jako jsou hry, čtení pohádek, malování, sport, hudba a jiné.
  • Tým se skládá ze zkušených učitelek angličtiny, které žily dlouhou dobu v anglicky mluvících zemích a setkaly se zde s předškolní výchovou dětí. Výuku doplňují i rodilí mluvčí.
  • Dítě může navštěvovat školku libovolný počet dnů v týdnu. Měsíční školné při docházce pět dní v týdnu vychází na 6990 korun.
  • Školka zajišťuje vyváženou stravu s dostatkem ovoce a zeleniny a dbá na pitný režim. Stravování lze domluvit dle individuálních potřeb: alergie, bezlepkové a jiné diety, alternativní stravování, jídlo připravené z domova.
  • Školka má krásné zázemí ve zrekonstruované vile s prostornou zahradou.
  • Školka je součástí anglického centra, které provozuje také anglickou družinu pro děti školou povinné a odpolední jazykové kurzy pro děti i dospělé.

Anglická školka Abacus nabízí rodičům a dětem možnost strávit ve školce zkušební den zdarma, aby mohli sami zjistit, jestli výuka a program splňují jejich očekávání. Pokud chcete své dítko přihlásit do Abacus English Preschool, vyplňte kontaktní formulář na stránkách školky, kde se o jejím fungování vše dozvíte.

Štítky České Budějovice, angličtina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První anglická školka v Českých Budějovicích startuje v září již druhým rokem  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.