Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Gymnázium Česká opět prožije Noc mladých vědců a umělců

Vloni se Gymnázium Česká pustilo do náročného projektu, který nezůstal bez odezvy. Řeč je o Noci mladých vědců a umělců, jež nabídla skutečně bohatý program. Není proto divu, že se škola rozhodla akci uspořádat i v letošním roce. Zaškrtněte si v kalendáři pátek 4. března od 18 hodin!

„Akce se setkala s výrazně pozitivním ohlasem, zavítalo na ni velké množství rodičů a dalších přátel školy, a tak bychom rádi navázali jejím již 2. ročníkem,“ uvedl ředitel školy Antonín Sekyrka.

Na programu je třeba přednáška Jana Ciglbauera z Klubu historie severního Českobudějovicka, fyzikální experimenty, workshop na téma archeobotanika a tak dále. Detailní program naleznete na webu školy.

„Těšit se můžete například na atraktivní přednášku Milana Bindera, známého fotografa a autora 20 publikací o historii Českých Budějovic a jeho okolí. Milan Binder vám opět přiblíží řadu unikátních fotografií z dnes již často zapomenutých zákoutí starých Českých Budějovic,“ zmínil Antonín Sekyrka.

Štítky Milan Binder, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gymnázium Česká opět prožije Noc mladých vědců a umělců  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.