Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Manažerské dovednosti získáte ve večerní škole Kompetenční akademie® Executive Manager!

PR článek

Chcete se učit od těch nejlepších odborníků na vedení a zvyšování výkonnosti firem z řad akademických pracovníků či od expertů z praxe? Rádi byste zavedli ve své firmě či týmu nejnovější manažerské poznatky a výzkumy? Chcete proniknout do tajů práce s nevědomím pro snazší dosahování cílů, pochopit moc firemní vize či potenciál správného nastavení firemní kultury? Navštivte večerní manažerskou školu Kompetenční akademie® Executive Manager!

Toužíte přijít na kloub čtení manažerských finančních výstupů a pojmout podnik jako propojený systém, který pomůže zlepšit jeho celkové fungování? Neztrácejte svůj drahocenný čas vedením společnosti metodou pokus - omyl!

Využijte unikátního projektu, věnujte pouze tři hodiny jednou za dva týdny dvousemestrální manažerské večerní akademii, za kterou stojí Ekonomická fakulta Jihočeské univerzity profilující se jako významná vzdělávací instituce, která podporuje tvůrčí poznání ekonomických disciplín, a českobudějovická společnost BCF s. r. o. s mnoha lety zkušeností v pomoci firmám v dosahování měřitelného navýšení výkonu při maximálním zapojení a spokojenosti zaměstnanců za využití inovativních metod Celostního managementu.

V průběhu této dvousemestrální manažerské večerní školy se budete potkávat s významnými akademickými pracovníky Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity jakými jsou Viktor Vojtko, specialista na systémové propojení firmy a smyčkové diagramy dle hesla: vše souvisí se vším, Růžena Krninská, jejímž přínosem bude seznámení s celostním (holistickým) přístupem k managementu a aplikace jednoduché metodiky k zajištění optimálního stavu podnikové kultury nebo Daniel Kopta, zaměřující se na výuku finančního řízení podniku.

A samozřejmě také s experty ze společnosti BCF s. r. o. - Leošem Kubíčkem, který opírá své znalosti a dovednosti o devatenáctileté zkušenosti z byznysu jak českých, tak nadnárodních společností, Ondřejem Chromým, věnujícím se problematice zvyšování výkonu manažerů a vrcholových sportovců s důrazem na rovnováhu mezi prací a regenerací pod hlavičkou programu Health Tuning®.

Celý tým udělal maximum pro to, aby si v několika blocích tohoto originálního konceptu našel své každý výkonný manažer, a případně i ten, kterého tato pozice teprve čeká například v rámci převzetí rodinné společnosti.

Přijďte si již 31. března pro své nové dovednosti z oblasti strategického řízení firmy, pochopení pravidel sociálního systému při zavádění změn či síly nastavení firemní vize, poslání a hodnot!

Využijte jedinečné možnosti si za pomoci experta vytvořit jasný přehled, jak se jednotlivé části Vvší společnosti vzájemně ovlivňují, a definovat si svou vizi do takové podoby, aby jí všichni zaměstnanci snadno porozuměli.

Osvojte si techniku „zkompetentňujícícho rozhovoru“, který vám bude skvělou pomůckou například při komunikaci s věčným stěžovatelem! V prostorách Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích se na vás bude 31. března těšit tým večerní manažerské školy Kompetenční akademie® Executive Manager.

Přihlašujte se zde: http://www.kompetencni-akademie.cz/vycviky/ka-executive-manager.html

Štítky Ekonomická fakulta Jihočeské univerzity, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Leoš Kubíček, Viktor Vojtko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Manažerské dovednosti získáte ve večerní škole Kompetenční akademie® Executive Manager!  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.