Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Hejtman Zimola poblahopřál Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity k zisku prestižní ceny

Jiří Zimola poblahopřál děkanovi Zemědělské fakulty Jihočeské univerzity Miloslavu Šochovi k zisku titulu Excelentní organizace, který škola obdržela v programech Národní ceny kvality ČR a Národní ceny ČR za společenskou odpovědnost v úterý 24. listopadu v Praze.

„Je to důkazem toho, že fakulta má jasnou koncepci, kam směřovat. Zároveň to potvrzuje i skutečnost, že se nejedná jen o nějakou mrtvou schránku, ale o životaschopnou fakultu produkující odborníky,“ zdůraznil Zimola s tím, že ocenění pomůže fakultě o další stupínek zvednout prestiž i přilákat nové studenty.

Hejtman zároveň připomněl, že jde o významné ocenění, pod které se svými záštitami podepisují i prezident a premiér. A každoročně se o něj ucházejí desítky a desítky organizací z podnikatelské sféry i veřejného sektoru. „Jsem velmi pyšný na to, že tady na jihu máme takovéto subjekty, které v takto silné celorepublikové konkurenci dokážou prorazit,“ dodal.

Zpochybnit lze i vítěze Ligy mistrů

Šoch poděkoval hejtmanovi za blahopřání a uvedl, že ocenění fakultu velmi potěšilo, jsou na něj patřičně hrdí a znamená pro ně i velký přínos. „Do procesu, který zisku titulu předcházel, jsme zapojili všechny pracovníky i studenty. Bez vzájemné spolupráce bychom jej neobdrželi,“ doplnil.

Zimola pak zareagoval i na vyjádření, že se tato cena dá koupit, která se objevila v některých médiích. „Jakákoli cena může být zpochybňována. I vítěz Ligy mistrů může čelit nařčení, že uplatil nějakého rozhodčího. Všem těmto pesimistům, škarohlídům a zpochybňovačům bych ale rád vzkázal, přihlaste do soutěže a vyhrajte ji sami,“ řekl.

Národní ceny kvality jsou udělovány v 85 zemích světa podle stejných pravidel a jsou považovány za nejprestižnější ocenění, jaké může firma získat.

Autoři

Štítky Jiří Zimola, Zemědělská fakulta Jihočeské univerzity, Česko, ocenění, Praha, Liga mistrů UEFA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hejtman Zimola poblahopřál Zemědělské fakultě Jihočeské univerzity k zisku prestižní ceny  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.