Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vodní hry, nebo hry na vodě

Je úplně jedno, jak nazveme tuto velmi sympatickou akci, která se dnes odehrála na slepém rameni řeky Malše. V každém případě si přišla čtveřice přihlášených týmů opravdu pohrát a pobavit diváky, kteří se sešli v hojném počtu

Týmy jak jsme již zmínili byly čtyři a to : JEŠTĚŘI Z PEKEL, SERRASALMUS, UTONULÁ KUŘATA  a KECY V KLECI.

Než si týmy představíme jmenovitě, zastavme se u soutěžních disciplín. Oproti očekávání, jak nám prozradil několikanásobný účastník vodních her Jarda Coufal z Ještěrů, chyběla tolik populární dřevěná lávka. 

To ovšem neznamená, že ostatní disciplíny nebyly zajímavé. Ba právě naopak, několik opravdu povedených pozic předvedli soutěžící například v pádlování ve stoje na prkně, což několikrát velmi vtipně komentovali hosté akce manželé Křížkovi, jachtař David a jeho žena Lucie (Miss ČR 2003). Řekli, že si musí některé pózy zapamatovat a aplikovat je v opravdovém Stand-Up Paddleboardingu.smiley

A v čem se ještě soutěžilo? Třeba v  aquazorbingu, tahání raftů na čas, nebo hra na babu.

Na závěr si představme všechny týmy.

Prvním týmem, který by vám Drbna chtěla představit jsou Ještěři z pekel. Jsou to dlouholetí (asi 10 let) kamarádi a kamarádky, kteří se této akce zúčastnili letos počtvrté a na vodní hry se pravidelně přemísťují z dětského tábora, který sami pořádají. Loni se zde kvůli svatbě kamaráda sice neobjevili, do té doby ovšem již 3x zvítězili! Tým tvoří již jmenovaný Jarda, dále LInda, Michal, Zuzka a Pavel.

Kecy v kleci jsou parta z gymnázia Jírovcova a až na jednoho člena týmu, který je již na "vejšce" jsou všichni z jedné třídy. Na Vodních hrách jsou poprvé a jmenovitě je tým tvořen Eliškou, Leonkou, Leničkou, Kubíkem a Vojtíkem. Představujeme je tak, jak byli Drbně představenismiley

Serrasalmus je také na Vodních hrách poprvé a je tvořen členy zajímavého sportu, kterým je podvodní hokej. Poprvé tedy máme možnost vidět i hokejistky. Jména "podvodníků" jsou, Roman, Hanka, Alča, Mates a Kačka.

Posledním týmem, který rádi představujeme jsou Utopená kuřata. Je složen z jednoho pracovního kolektivu z KFC a rovněž soutěží poprvé. Jmenovitě je tvořen Martinem, Olinkou, Honzíkem, Alešem a Peťou.

Nám prozatím nezbývá, než popřát pořadatelům příštích ročníků podobné počasí jako dnes a poděkovat jim za krásné odpoledne. Vám, čtenářům BD slíbujeme, že brzy přineseme pokračování, vč. výsledků a další fotogalerie.

Foto: Jakub Matoušek

Vodní hry, nebo hry na vodě

Pondělí, 5. září 2011, 14:08

Vodní hry, nebo hry na vodě
Vodní hry, nebo hry na vodě

Autoři

Štítky Malše, KFC, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vodní hry, nebo hry na vodě  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.