Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tři učitelé z jihu Čech dostali medaili s Komenským od ministra školství

Tři kantoři z jižních Čech získali ke Dni učitelů bronzovou a stříbrnou medaili s Janem Ámosem Komenským jako poděkování za jejich kvalitní dosavadní práci. Ocenění jim předal ministr školství Josef Dobeš (VV).

Jak agenturu Mediafax informovalo tiskové oddělení ministerstva, ministr předal na jih Čech dvě medaile 2. stupně a jednu 1. stupně.

Bronzovou plaketu druhého stupně dostala ředitelka Základní umělecké školy Otakara Ševčíka a zároveň prezidentka Asociace ZUŠ ČR Jindřiška Kudrlová. Dále pak Alena Švepešová ze Soukromé střední školy a Jazykové školy v Českých Budějovicích.

“Nesmírně si tohoto ocenění vážím. Je to pro mne důkaz toho, že práci, kterou dělám se svými kolegy a kolegyněmi, děláme dobře. Je to totiž cena pro nás všechny, nejen pro mne, tak to vnímám,“ svěřila se agentuře Mediafax Jindřiška Kudrlová.

Stříbrnou medaili 1. stupně, která je nejvyšším resortním oceněním, dostal ředitel Vyšší odborné školy, Střední školy a Centra odborné přípravy v Sezimově Ústí na Táborsku František Kamplach.


René Kekely

Štítky Jan Amos Komenský, Česko, Josef Dobeš, Jihočeský kraj, Mediafax, Otakar Ševčík, Soukromá střední škola, České Budějovice, ministr školství, Sezimovo Ústí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři učitelé z jihu Čech dostali medaili s Komenským od ministra školství  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.