Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Srážka pěti aut u Českých Budějovic uzavřela hlavní tah do Rakouska

Středeční srážka pěti aut u Kamenného Újezda na Českobudějovicku uzavřela dopoledne hlavní tah z Budějc do Českého Krumlova a na hraniční přechod s Rakouskem Dolní Dvořiště. Při nehodě se lehce zranili dva lidé, řekl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Nehoda se stala ve středu kolem půl jedenácté. "Pravděpodobnou příčinou nehody je rychlá jízda jednoho z řidičů, který narazil do před ním jedoucích pomalejších aut. Při nehodě se lehce zranili dva lidé, silnice první třídy je zcela uzavřená pro veškerou dopravu," řekl Bajcura.

Policisté dopravu odklánějí po okolních komunikacích a doporučují se úseku vyhnout, na místě se tvoří kolony aut. "Uzavírka potrvá nejméně do druhé hodiny odpoledne, policie okolnosti nehody na místě dále prověřuje," dodal Bajcura.

Autor: Dobrin Stojcev, Mediafax

Štítky Rakousko, České Budějovice, havárie, Český Krumlov, okres České Budějovice, Kamenný Újezd, Dolní Dvořiště, Mediafax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Srážka pěti aut u Českých Budějovic uzavřela hlavní tah do Rakouska  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.