Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Výtvarná soutěž pokračuje i letos. Děti opět nakreslí teplo

Předškoláci i školáci do 14 let se mohou zapojit do výtvarné soutěže Jak vypadá teplo ve čtyřech ročních obdobích, kterou pro ně vyhlásila akciová společnost Teplárna České Budějovice. Mají na to dva měsíce, práce lze posílat až do 15. června.

Do hlasování se bude moci opět zapojit veřejnost prostřednictvím Facebooku, na němž budou všechny práce průběžně vystavovány.

„Při loňské premiéře, do níž se zapojilo 224 dětí, byl ohlas velmi pozitivní. Z výkresů jsme uspořádali dvě výstavy, a to v Domě kultury Metropol a na Krajském úřadě Jihočeského kraje. Nejlepší práce jsme využili jako ilustrace do firemního kalendáře. Proto věříme, že druhý ročník nebude o nic horší. Děti malují rády a jejich fantazie je nekonečná,“ říká Kamila Kolbová, referentka vnitřní a vnější komunikace a marketingu.

Obrázky lze do 15. června doručit na adresu Teplárna České Budějovice, a.s., Novohradská 32, 372 15 České Budějovice nebo v elektronické podobě se zaregistrovat a nahrát na facebookový profil.

Po shromáždění prací a hlasování budou výsledky vyhlášeny do 20. června a do konce června budou předány odměny v podobě digitálních fotoaparátů. Více informací o soutěži lze nalézt na webu www.teplarna-cb.cz.

Všichni soutěžící obdrží po skončení balíček kreslících potřeb. Deset nejlepších pak získá věcné ceny. První čtyři vybere odborná porota organizátora, dalších šest výherců pak určí počet hlasů ve facebookovém hlasování.

Napsal Zdeněk Zuntych

Štítky Jak vypadá teplo ve čtyřech ročních obdobích, Teplárna České Budějovice, děti kreslí teplo, soutěž, Teplárna České Budějovice, a.s., teplo, Facebook, Dům kultury Metropol, Jihočeský kraj, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výtvarná soutěž pokračuje i letos. Děti opět nakreslí teplo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.