Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Výtěžek dražby oblečení celebrit pomůže postižené Barunce

Chcete vlastnit nějaký kousek ze šatníku známých osobností českého showbyznysu? Pak přijďte příští týden v úterý do IGY Centra. Od 16 hodin se v pasáži budou dražit osobní věci celebrit, například Terezy Pergnerové, Vojty Dyka, Jana Čenského a řady dalších.

Dražba má charitativní podtext, protože výtěžek z ní pomůže zdravotně postižené Barunce Sedláčkové z Českých Budějovic získat finanční prostředky na léčebná a pohybová zařízení.

Jedenáctiletá Bára je postižená neuropatií - nemocí, která negativně postihuje hybnost celého těla. Její rodiče hledají prostředky na speciální zařízení, která jí mají pomoci. Konkrétně se jedná o pohybový léčebný přístroj Motomed za 152 tisíc korun a na mechanický vozík Yangster za 64 tisíc.

Věci do aukce věnují moderátoři Tereza Pergnerová, Pavel Cejnar a Lucie Šilhánová, herci Jan Čenský, Vojta Dyk, Tereza Bebarová, Hana Maciuchová, Martin Hofmann, Šárka Vaculíková, Zuzana Vejvodová, hokejisté Aleš Kotalík a Jiří Novotný, herečka a modelka Dominika Kadlčková, moderátorka televizních zpráv Kristýna Kloubková, Miss ČR Lucie Křížková a další.

Akci navíc zpestří svou přítomností Česká Miss Iveta Lutovská-Vítová, herečka Ivana Jirešová a zpěváci Jan Bendig, Ondřej Ruml a Martin Maxa, kteří návštěvníkům IGY také zazpívají.

Všechny kousky jsou postupně prezentovány na webu IGY Centra včetně vyvolávací ceny.

Napsala Ivana Kerlesová
Tisková zpráva

Štítky IGY Centrum, oblečení celebrit, dražba, Barunka Sedláčková, celebrita, Vojtěch Dyk, Tereza Pergnerová, Jan Čenský, herec, Lucie Šilhánová, Tereza Bebarová, Hana Maciuchová, Martin Hofmann, Šárka Vaculíková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výtěžek dražby oblečení celebrit pomůže postižené Barunce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.