Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vaše květiny vám mohou vydělat několik tisíc korun

Záleží vám na vzhledu města, ve kterém bydlíte? Snažíte se své okolí zkrášlovat alespoň nějakou tou květinou v okně či na balkóně? Pokud jste z Budějc, měli byste se přihlásit do soutěže Rozkvetlé město České Budějovice 2014.

Právě vaše výzdoba může zvítězit a přinést vám peněžitou odměnu! Dlouho ale nepřemýšlejte, na odevzdání přihlášek máte už jenom dva dny...

Rozkvetlé město České Budějovice je letošní novinkou. Město se soutěží rozhodlo podpořit snahy občanů o zkrášlení městského prostředí. Výherce získá finanční odměnu 8 tisíc korun a poukaz na balíček v Zahradnickém centru Ferenčík v hodnotě 5 tisíc korun.

Jak se přihlásit? Stačí zaslat elektronickou přihlášku na adresu rozkvetlemesto@c-budejovice.cz (naleznete ji na této adrese) či odevzdat přihlášku v Turistickém informačním centru, Městském informačním centru nebo Zahradnickém centru Ferenčík, a to nejpozději do 30. června. Nezapomeňte k přihlášce přiložit fotografii vaší květinové výzdoby.

Samotné hodnocení se uskuteční v termínu 4. až 16. srpna. Kritéria jsou následující: kompoziční uspořádání, vhodnost výsadby, harmonie barev a celkový dojem. Výsledky budou mimo jiné zveřejněny na stránkách města České Budějovice.

Štítky květiny, balkon, výzdoba, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vaše květiny vám mohou vydělat několik tisíc korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.