Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ukažte svůj úsměv a vyhrajte 25 tisíc korun

Dámy, máte krásný úsměv? Chcete ho ukázat celé Evropě? Přihlaste se do soutěže Úsměv HappyFoto, jejíž druhý ročník odstartoval koncem června. Můžete vyhrát 25 tisíc korun v hotovosti a spoustu dalších zážitků!

„Po loňské zkušenosti jsme se rozhodli soutěž znovu uspořádat. Překvapilo nás, jak se ujala a dobře dopadla. Pro soutěžící i pro nás měla pozitivní dopady,“ uvedla  Michaela Bílá Čížková, jednatelka HappyFoto Česko. „Letos soutěž rozšíříme i o Slovensko – vloni soutěžily Češky i Slovenky dohromady, tentokrát budou zvlášť. Ceny mají  obě země stejné. Účast bude, doufám, vyšší než vloni, kdy přišlo přes krásných 500 úsměvů.“

Přihlásit se mohou ženy starší osmnácti let. „Odlišujeme se od miss, kde soutěží spíš mladší dívky. Nám soutěží maminky, zralejší ženy. Název vyvolává příjemné pocity – úsměv, happy... Působí pozitivně a to se mi líbí. Každá nahraná fotka srší pozitivem. Negativ je všude kolem nás plno, my chceme ukázat pěkné věci našeho národa,“ dodala Michaela Bílá Čížková.

Soutěžní fotografie můžete nahrávat až do 16. července. Zároveň již běží hlasování. Od 23. července se pak uskuteční finále a hlasovat se bude o Cenu sympatie. Vyhlášení výsledků proběhne 8. srpna.

Veškeré informace naleznete na webu www.usmevhappyfoto.cz.

Štítky soutěž, Evropa, Česko, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ukažte svůj úsměv a vyhrajte 25 tisíc korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.