Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Sběr papíru pomůže dětem z dětských domovů

Straší vám doma starý papír? Ukliďte si před Vánoci v domech a bytech a přispějte na dobrou věc. Od pondělí 26. do pátku 30. listopadu se koná sběr papíru, který pořádají studenti Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.

Nepotřebné letáky, časopisy a kancelářské papíry můžete v uvedeném termínu přinést do přistaveného kontejneru před budovou menzy.

Výtěžek ze sběru papíru poputuje občanskému sdružení ŠVAGR, které realizuje volnočasové aktivity nejenom pro děti z dětských domovů. Za utržené peníze uspořádá pro děti vánoční tábor.

Dobročinná akce je pořádána v rámci semestrálních prací, za které získají studentské týmy zápočet. Jejich úkolem bylo vytvořit a realizovat originální projekty, které mají podpořit činnost právě občanského sdružení ŠVAGR.

Foto: Jihočeská univerzita

Štítky sběr papíru, Ekonomická fakulta, Jihočeská univerzita, občanské sdružení ŠVAGR, papír, Ekonomická fakulta Jihočeské univerzity, Vánoce, České Budějovice, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sběr papíru pomůže dětem z dětských domovů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.