Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Přispějte prodejem odloženého oblečení na charitu!

Pokud máte doma již nepoužívanou dámskou konfekci, různé módní doplňky či obuv a chcete prodejem těchto věcí přispět na charitu, zúčastněte se projektu s názvem Fashion Break Bazaar.

Akce, kterou pořádá agentura Only Production ve spolupráci s českobudějovickou módní návrhářkou Monikou Zahradníkovou, dá možnost odloženému oblečení a doplňkům ještě jednou zazářit.

Po registraci na e-mailu bazaar@onlyproduction.cz, kam všechny zájemkyně napíší až do 18. března své jméno, adresu, kontakt a seznam maximálně padesáti kusů oblečení k prodeji, se bude označené a čisté zboží vybírat ve středu 21. března odpoledne v budějcké restauraci Modrý dveře.

Samotný Fashion Break Bazaar Day se bude konat na stejném místě v sobotu 24. března od 14 hodin.Ještě před zahájením bazarového prodeje vybraného zboží se uskuteční módní přehlídka.

„Část výtěžku z akce, který se získá takto uskutečněným obchodem, se užije na potřeby Centra Bazalka,“ uvedla jedna z organizátorek projektu Monika Zahradníková.

Podporované Centrum Bazalka, kam zamíří z každého prodaného kusu částka 20 korun, se ve svém denním a týdenním stacionáři stará o děti a mládež s těžkým kombinovaným postižením z celého Jihočeského kraje.

Další podrobnosti k projektu si můžete přečíst na internetových stránkách pořádající agentury.

Štítky oblečení, projekt, charita

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přispějte prodejem odloženého oblečení na charitu!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.