Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Peníze z prodaného oblečení dostaly postižené děti

Výtěžek z módního bazaru Věšák, který se uskutečnil 12. dubna v Kredance, byl na začátku minulého týdne předán Centru Bazalka. Organizátorky věnovaly zařízení, které se stará o postižené děti, šek na 6011 korun. Zároveň věří, že při každém dalším Věšáku bude částka jen stoupat.

Věšák připravily Edita Vacková a Eva Váchová za pomoci svých přátel, ať už v roli modelek, moderátorky nebo profesionálních fotografů. „Důležité je, že všichni věnovali svůj volný čas bez nároku na honorář, což je báječné a ještě jednou touto cestou všem velice děkujeme,“ říkají organizátorky akce.

Během programu návštěvníkům Věšáku předvedly modelky ve dvou blocích některé z módních kousků určených k prodeji. Děti z tanečních dílen Kredance ukázaly dětské sukýnky Ediva a také si připravily krásné taneční vystoupení.

„Myslíme, že se akce, na to, že byla naše první společná, vydařila. Přišlo přibližně 50 lidí, prodalo se dost věcí z bazaru i většina koláčů, které připravilo Centrum Bazalka. Odcházely jsme domů s velmi příjemným pocitem a už se těšíme na příští Věšák,“ dodávají shodně Vacková s Váchovou.

Organizátorky plánují tento bazar pořádat vždy na jaře i na podzim a pravidelně jím chtějí podporovat Centrum Bazalka.

Pokud se chcete zapojit i vy, samozřejmě můžete. Stačí nabídnout své oblečení k prodeji. Vždy před aktuálním bazarem budou zveřejněny informace a podmínky prodeje prostřednictvím Facebooku, letáčků, plakátů a e-mailů.

Podmínky jsou v podstatě jednoduché - z každého prodaného kusu jde část peněz pro Centrum Bazalka a část prodávajícímu. Zda si peníze nechá, nebo i svůj podíl věnuje pro dobrou věc, je čistě na prodejci. „Jak jsme se ale dozvěděli, téměř každý věnoval celou částku pro Centrum Bazalka,“ ukazuje palcem nahoru Eva Váchová.

Příští Věšák se bude konat na přelomu září a října. Tak se vydejte strávit fajn sobotní odpoledne a podpořit tak dobrou věc!

Napsala Eva Váchová

Štítky Věšák, Centrum Bazalka, výtěžek z prodeje oblečení, peníze, bazar, oblečení, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Peníze z prodaného oblečení dostaly postižené děti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.