Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Pardálův výběh je skutečnou výzvou! Nejen pro pivaře

Netradiční a fyzicky náročná překážková dráha, kterou vyladili pijáci piva Pardál, byla v sobotu slavnostně otevřena v Hluboké nad Vltavou. Pardálův výběh doplnil nabídku atrakcí místního Adrenalin parku a stal se skutečnou výzvou, kterou můžete zdolávat až do konce října!

„Pardálův výběh vznikl jako hmatatelný výsledek téměř celoroční reklamní kampaně. K jeho vzniku svými nápady přispívali pijáci a fanoušci piva Pardál, kteří jsou tak spolutvůrci nejen samotného piva a reklamních aktivit značky, ale teď i vyladěné překážkové dráhy. Bude to místo pro setkávání přátel při aktivním trávení volného času a také ideální prostor pro fyzický kontakt se značkou,“ uvedla Alena Mazancová, brand manažerka značky Pardál z Budějovického Budvaru.

Dráha obsahuje sedm překážek, na kterých se člověk vyřádí na maximum. Která vám dá nejvíce zabrat? Podle Petra Samce, PR manažera Budějovického Budvaru, překážka číslo 3 (ladění pěny), která je nejnáročnější jak po fyzické, tak i psychické stránce. Alespoň tedy podle prvních zkušeností...

„Je to opravdu vysoko a ručkování vyžaduje značnou sílu a šikovnost,“ zmínil Petr Samec. Zároveň ale dodal, že by dráhu měl zvládnout každý člověk s normální fyzickou kondicí.

Pokud vás Pardálův výběh láká, je nutné si domluvit alespoň jednoho parťáka. Na překážce číslo 5 (ladění barvy) musí totiž spolupracovat dva lidé. Registrace předem není třeba. Na místě bude obsluha, která se vám bude věnovat.

„Registrace je nutná pouze v případě, že se tým chce přihlásit do oficiální soutěže o 50 tisíc korun. Pro tyto registrované týmy budou až do konce prázdnin vyhrazeny soutěžní soboty. Tým, který dosáhne nejrychlejší čas, získá odměnu,“ upozornila Alena Mazancová.

Vstup je povolen pouze osobám starším osmnácti let! Je třeba dbát na vlastní bezpečnost a řídit se provozním řádem.

A jak sobotní zahájení provozu dopadlo? „Z našeho podhledu výborně. Počasí bylo ideální. Již na oficiální zahájení ve 13.00 přišlo několik stovek lidí. Všichni se dobře bavili. Po slavnostním přestřižení pásky Karlem Zimou (hrdina TV reklamy) a ředitelem Budějovického Budvaru Jiřím Bočkem nastoupil na dráhu Karel Zima, který předvedl komentované zdolání všech sedmi překážek, a to včetně praktických rad pro jejich lepší překonání,“ zhodnotila Alena Mazancová.

Následovala exhibice, na které se podíleli například českobudějovičtí volejbalisté či hokejisté, vystoupení městských parkuristů, kteří na dráze předvedli řadu efektních akrobatických prvků, a soutěž týmů z řad veřejnosti.

Přes prázdniny je Pardálův výběh otevřen po celý týden od 10 do 19 hodin. Soboty jsou vyhrazeny pro předem přihlášené týmy. Platí se vstupné, jehož součástí je zapůjčení ochranných pomůcek. Předem přihlášené týmy na sobotní klání neplatí nic.

Otevření Pardálova výběhu

Úterý, 1. července 2014, 12:14

Otevření Pardálova výběhu
Otevření Pardálova výběhu

Štítky Pardál, pardálův výběh, pivo, Budějovický Budvar, Hluboká nad Vltavou, Petr Samec, Karel Zima, Jiří Boček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pardálův výběh je skutečnou výzvou! Nejen pro pivaře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.