Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Oficiální ohňostroj Budějce pořádat nebudou

Budějckou Drbnu zasypalo v posledních dnech několik jejích čtenářů dotazy, zda se obloha nad krajskou metropolí o půlnoci rozzáří ohňostrojem. Stejně jako v minulých letech se ale Budějčáci budou muset bez oficiální pyrotechnické show obejít.

„Město na Nový rok ohňostroj pořádat nebude. Myslím, že letošní Silvestr znovu bude ve znamení spontánního ohňostroje, kdy se už tradičně náměstí promění v jedno velké rachejtlové šílenství,“ pověděla Budějcké Drbně mluvčí magistrátu Jitka Welzlová.

Silvestrovský ohňostroj letos nechystá ani Český Krumlov, Písek či Tábor. Zato ve Strakonicích, Jindřichově Hradci, Prachaticích, Třeboni, Protivíně, Plané nad Lužnicí nebo Milevsku lidé o světelnou show nepřijdou. Ve většině těchto měst se ale uskuteční až na Nový rok v podvečer.

Štítky ohňostroj, silvestr, Nový rok, pyroshow, České Budějovice, jižní Čechy, Drbna.cz, Český Krumlov, Tábor, Písek, Strakonice, Jindřichův Hradec, Prachatice, Třeboň, Protivín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milan Šťastný

"Zazobanci" bez komentáře.

Pátek, 4. ledna 2013, 18:57Odpovědět

Oficiální ohňostroj Budějce pořádat nebudou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.