Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Největší ohlas sklidil snímek bouře ve Starých Hodějovicích

Už to budou dva týdny, co se Českými Budějovicemi prohnala sněhová bouře. Přírodní úkaz, který rozhodně není k vidění každý den, zahalil město v pátek 13. ledna do bílé tmy. A Budějcká Drbna vyzvala vás – své věrné čtenáře, abyste zasílali svoje snímky, na nichž byla tato bouře zachycena.

Do redakce nám dorazilo celkem deset povedených snímků od čtyř Budějčáků. Velmi nás zaujal fotoseriál Jána Honzy z Dobré Vody, líbily se nám i fotografie z auta od Jany Voříškové i bláznivý cyklista zachycený v chumelenici mezi Hůrami a Adamovem Mikulášem Zvánovcem.

Tričkem Budějcké Drbny jsme se však rozhodli ocenit akční snímek Josefa Faltýna, který na facebookovském profilu Drbničky ´odlajkovalo´ sedmadvacet čtenářů.

„Nic podobného jsem ještě nikdy nezažil. Fotka byla pořízena ve Starých Hodějovicích. Při obědě jsme uviděli bílou tmu, a tak jsme se na ni šli podívat ven,“ napsal nám autor vítězného snímku, Budějčák Josef Faltýn.

Štítky bouřka, České Budějovice, Dobrá voda, a.s., Drbna.cz, Adamov, Hůra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Největší ohlas sklidil snímek bouře ve Starých Hodějovicích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.