Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na veletrhu byl k vidění rekordní počet svatebních šatů

Prstýnky, šaty, závoje, obleky, kytice, dorty, slavnostně nazdobené stoly, nablýskané limuzíny, bílé střevíčky jako pro Popelku, náhrdelníky… Prostě nic, bez čeho by svatba nebyla svatbou, nechybělo na prvním Svatebním veletrhu, který se konal tuto sobotu uvnitř pavilonu T v areálu budějckého výstaviště.

V průběhu celodenní akce prošlo expozicemi veletrhu téměř 1800 návštěvníků, kterým své služby a produkty představilo 120 firem. A spektrum služeb pro jeden z nejkrásnějších dnů v životě bylo opravdu velmi široké – budoucí nevěsty a ženichové tak pod jednou střechou našli bohatou inspiraci pro svůj den D.

Budějcký veletrh byl svým rozsahem druhou největší akcí tohoto typu v Česku (prvenství patří veletrhu v Praze), což potvrzuje i fakt, že přímo na veletrhu byl vytvořen nový český svatební rekord – divákům se představilo 165 bílých svatebních šatů.

Jak uvedl Vilém Doležal, komisař agentury rekordů Dobrý den z Pelhřimova, byl tím víc než dvojnásobně překonán dosavadní rekord z Plzně, kde bylo představeno 58 svatebních šatů.

Reportáž z prvního Svatebního veletrhu v Českých Budějcích připravujeme.

Štítky veletrh, svatební šaty, rekord, Popelka, Česko, Praha, svatba, Plzeň, Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na veletrhu byl k vidění rekordní počet svatebních šatů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.