Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Město představí návrhy haly, památníku i parku

Hned tři výstavy soutěžních návrhů přihlášených do architektonických soutěží vyhlášených městem budou k vidění v Kulturním domě Slavie. Jako první budou veřejnosti představeny projekty soutěžních týmů, které se „ucházely“ o Centrum halových sportů.

Zájemci si projekty mohou prohlédnout od pondělí 29. dubna do pátku 10. května. „Vernisáž k této výstavě se uskuteční v úterý 30. dubna od 16 hodin a je pravděpodobné, že mezi přítomnými budou i někteří autoři finálních projektů,“ prozradila náměstkyně primátora Ivana Popelová a dále upřesnila, že další veřejná prezentace se bude týkat památníku letcům a parku Háječek.

„Jak známo, i tyto architektonické soutěže už znají své vítěze a rádi bychom je představili široké veřejnosti. Stane se tak v termínu od 13. do 28. května,“ doplnila k souboru městských výstav náměstkyně.

Výstavy si zájemci mohou prohlédnout vždy v pondělí až pátek od 10 do 18 hodin, v sobotu a o svátcích od 10 do 14 hodin, v neděli bude zavřeno.

ČTĚTE TAKÉ:

Štítky výstava, soutěžní návrhy, Kulturní dům Slavie, KD Slavie, Centrum halových sportů, památník letcům, park Háječek, projekt, památník, kulturní dům, architektonická soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město představí návrhy haly, památníku i parku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.