Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Lucie Šimková se probojovala do semifinále Talentu

Skvělého úspěchu dosáhla v neděli večer budějcká pole dance instruktorka a úřadující mistryně republiky v tomto rychle se rozvíjejícím sportu Lucie Šimková. Od poroty soutěže Česko Slovensko má talent dostala divokou kartu a už příští týden se představí v semifinálovém přímém přenosu!

„Mám ohromnou radost hlavně z toho, že se pole dance probojoval mezi osmnáct nejlepších. Čeká mě strašně krátká doba na přípravu vystoupení. Za čtyři dny musím vymyslet sestavu a nachystat si kostým,“ řekla Budějcké Drbně bezprostředně po včerejším vyhlášení Lucie Šimková.

V takzvaném malém Velkém třesu porotci Jaro Slávik, Lucie Bílá a Leoš Mareš dali kromě budějcké tanečnice důvěru i dalším osmi zajímavým talentům, kteří doplní devítku vybranou na základě SMS hlasování televizních diváků během uplynulých týdnů.

Lucie Šimková se představí v přímém přenosu Talentu z Bratislavy již tento týden v neděli od 20.15 hodin na televizi Prima. „Pokusím se nezklamat a ukázat, co umím, i když na show budu mít opět málo času,“ dodala odhodlaně Lucie, jež bude znovu doufat v podporu diváků.

Štítky Česko Slovensko má talent, Prima, Lucie Šimková, Loo Leopardí Žena, Pole Dance, mistryně České republiky v Pole Dance 2013, České Budějovice, postup do semifinále, Jaro Slávik, Lucie Bílá, Leoš Mareš, talent, Drbna.cz, Bratislava, TV Prima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lucie Šimková se probojovala do semifinále Talentu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.