Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Lannovka se stane módním centrem Českých Budějovic

Jakožto nejvytíženější tepně vedoucí z centra Budějc na nádraží a zpět chyběl Lannově třídě nějaký nápad či cíl, který by jedno z nejrušnějších míst ve městě oživil.

Po rekonstrukci Lannovky v srpnu roku 2010 se sem sice začal pomalu vracet život, ale ještě to nebylo úplně ono. Nyní vznikl velkolepý plán, jak Lannovce dodat šmrc, který má v dnešní době každý bulvár.

Spojením pěti největších obchodních domů na Lannově ulici - H&M, KappAhl, Marks & Spencer, Lindex a New Yorker - dojde ke vzniku nové značky, Lannova Fashion Street.

Cílem projektu je oživení a osvěžení pěší zóny, která se v budoucnu stane oblíbeným místem spojeným s módou, nákupy a moderními trendy.

Lidé teď mají možnost vidět Lannovku trochu jinak a užít si doprovodný program, který tady probíhá jak dnes, tak ve středu odpoledne.

Na sedmdesátimetrovém mole se pohybují modelky, tanečnice, moderátor Roman Anděl a také známý zpěvák a účastník soutěže Česko hledá SuperStar, Sámer Issa.

Ten u tohoto zrození nemůže chybět, sám je totiž velkým milovníkem módy a módního oblečení. V rámci otevření nového brandu tady živě zazpívá s houslistkou Pavlínou Dubnou.

Jak uvedla manažerka projektu Petra Rodková ze společnosti Art4promotion, plány pro oživení Lannovky jsou velké a lidé se mohou těšit na několik eventů a soutěží.

Za zmínku určitě stojí fotosoutěž, kdy se lidé mohou v obchodech patřících do tohoto brandu vyfotit v outfitu složeného z výrobků nabízenými těmito prodejci před připravenými bannery, umístit snímek na webovou stránku projektu a vyhrát tak zajímavé ceny jak od výše zmíněných pěti značek, tak také partnerů projektu.

Dále je například v plánu Čertovsky-mikulášská nadílka, kdy dojde ke spojení všem známého příletu anděla na českobudějovické hlavní náměstí s módní akcí na Lannovce.

Pořadatelé si dali motto „Rozhýbejte s námi Lannovku...“. Budeme tedy doufat, že se jim to povede a každý se bude těšit na zajímavé akce, které tohle místo oživí a dodají mu dech velkých módních bulvárů, jako Pařížské ulice v Praze nebo i bulváru St. Michel v Paříži, městě módy.

Autoři

Štítky České Budějovice, projekt, móda, H&M, Marks & Spencer, New Yorker, Sámer Issa, Pavlína Dubná, Paříž, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hawky

Lanovku dohromady už podle mě nedá nikdo. Večer a o víkendu je to ulice duchů, Zmíněné obchody mají v převážné míře zastoupení v obchodních centrech a když ne jsou tam jiné podobné firmy...a navíc si tam můžou zákazníci zaparkovat. Tady se podle všeho spojily firmy pouze z dolní poloviny Lanovky. A co ta horní? Problém je mj. v tom, jaké firmy si na Lanovce prostory pronajímají....Tam musí být vedle sebe "nasázeny" kavárny, restaurace, butiky, aby lidi měli motivaci tam zavítat. A přirovnávat jí k Pařížský? Proč? S firmami, které šijí v Turecku, nebo Číně? Trošku psychické ublinknutí.....

Čtvrtek, 15. listopadu 2012, 09:55Odpovědět

Lannovka se stane módním centrem Českých Budějovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.