Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Kupte si pexeso, podpoříte péči o děti s postižením

Klub přátel Centra BAZALKA uvedl do prodeje pexeso pro Centrum BAZALKA. Jedná se o velmi originální produkt vzniklý díky podpoře veřejnosti – pexeso je totiž sestavené výlučně z obrázků, které poslaly děti i dospělí do soutěže “Staň se hvězdou pexesa“.

Pexeso pro Centrum BAZALKA vzniklé originálním způsobem z obrázků, které neziskovce poskytla veřejnost, je již v prodeji. Jeho zakoupením podpoříte činnost organizace, která pomáhá rodinám s péčí o děti s postižením.

Cena pexesa je 50 Kč a díky podpoře partnerů pexesa jde celá suma ve prospěch Centra BAZALKA. K uvedení pexesa je připravena také vernisáž 32 obrázků z pexesa a turnaj v pexesu.

Z téměř 700 motivů vybrala odborná porota 32 nejlepších, se kterými si nyní můžete zahrát a procvičit svou paměť. Nezisková organizace Centrum BAZALKA, která pomáhá rodinám s péčí o děti s postižením, se prodejem pexesa snaží získat chybějící prostředky na svou činnost.

„Pexeso nabízíme nejen jednotlivcům, ale také firmám. Vnímáme ho jako jednu z cest, jak informovat o naší činnosti a oslovit nejen stávající, ale doufáme, že i nové příznivce a podporovatele. Pomáhat rodinám našich klientů můžeme pouze díky podpoře našich dárců,“ komentovala uvedení pexesa Vanda Polívková, ředitelka Centra BAZALKA.

„Velmi nás potěšila spousta krásných obrázků, které jsme v rámci soutěže dostali. Věřím, že hotové pexeso bude přijato pozitivně. Na uvedení jsme si připravili několik aktivit, mezi prvními je již tuto sobotu, 10. 11. 2012, vernisáž Hvězd pexesa a turnaj v pexesu v Domě U Beránka v Českých Budějovicích. Na tuto událost bych tímto všechny ráda pozvala.“ řekla Polívková.

Pexeso pro Centrum BAZALKA bude v prodeji za 50 Kč. Díky podpoře parterů pexesa nevázal vznik pexesa ani jeho výroba a uvedení žádné finanční prostředky. Celých 50 Kč, které za pexeso zaplatíte, tak zůstane Centru BAZALKA.

Pexeso je k dostání nejen v Českých Budějovicích, ale také v Táboře, Písku či Prachaticích. Kompletní seznam míst, kde je možné pexeso od dnešního dne zakoupit, stejně jako další informace k neziskovce a možnostem podpory, najdete na www.centrumBAZALKA.cz.

Zde budou také průběžně uváděny aktivity na podporu uvedení pexesa, jako např. vernisáž a turnaj v pexesu tuto sobotu v Domě U Beránka.

Tisková zpráva

Štítky Centrum Bazalka, pexeso, děti s postižením, vernisáž, turnaj v pexesu, péče o děti, obrázek, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kupte si pexeso, podpoříte péči o děti s postižením  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.