Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Housle Slavoji Houslice v Římově

Hráči známého fotbalového týmu Slavoje Houslice zavítali tentokrát do Římova. Přijali totiž pozvání k odehrání exibičního utkání u příležitosti otevření nového hřiště místního fotbalového klubu. Zápas samotný začal s hodinovým zpožděním, ale návštěvníci byli trpěliví a na své oblíbence za podpory klobásek a pivka počkali.

Důvodem zpoždění začátku zápasu byl našlapaný sobotní program týmu Houslic, kdy ještě dopoledne hráli v Uherském Hradišti. Je vidět, že hráči jsou velmi dobře fyzicky připraveni, protože jsou schopni ve strhujícím tempu a s přehledem odehrát dva zapasy v jednom dni.

O tom, jak je tento tým populární, svědčí to, že v Římově nebylo skoro kde zaparkovat a velkou návštěvu atraktivního duelu by mohlo závidět i mnoho prvoligových mančaftů.

Všem divákům, kteří zápas sledovali se hráči obou týmů odvděčili pěknými akcemi, komentovanými pohotovým reportérem přímo ze hřiště. Ten se ostatně sám zapojil i do fotbalových kombinací a nejednou založil překvapivý útok Slavoje.

Poločas byl vyplněn vystoupením mažoretek a hlavně okořeněn pokutovými kopy, kdy se proti sobě postavili vylosovaní diváci proti brankáři Slavoje Houslice. Úkolem bylo dát co nejoriginálnější penaltu, což se podle Drbničky podařilo mladé slečně, která nasadila ´nešťastnému´ brankáři dokonce housle.

Výsledek utkání není důležitý, protože v sobotním odpoledni šlo zejména o to, aby se diváci pobavili, a to se pořadatelům podařilo. Vlastně nejenom odpoledne, ale prakticky celý den, jelikož dopoledne bojovali na římovském hřišti malí fotbalisté v rámci akce E.ON rodinný fotbálek.

Více přiblížíme ve fotogalerii, kterou přineseme v nejbližších dnech.

Foto: Jakub Matoušek

Housle Slavoji Houslice v Římově

Středa, 5. září 2012, 14:28

Úspěšná exekutorka penalty
Římov-SLAVOJ HOUSLICE-poločasová autogramiáda

Autoři

Štítky Slavoj Houslice, 1. FC Slovácko, E.ON

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Housle Slavoji Houslice v Římově  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.