Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Gayman 2014: Hlásit se můžete do konce roku

Poslední hodiny zbývající do konce letošního roku mají všichni, kteří chtějí vystřídat Marka Zlého na trůnu sympatií v soutěži Gayman Česko Slovensko, pořádané českobudějovickou Gold In GLBT Agency, a přihlásili se do jejího dalšího ročníku.

Marek Zlý v prosinci převzal záštitu nad předáním symbolického sponzorského daru pro Čtyřlístek, centrum osob se zdravotním postižením Ostrava. Jednalo se o výtěžek z tomboly na vánočním večírku odboru dopravní policie Krajského ředitelství Moravskoslezského kraje, kterého se také zúčastnil.

Podle předběžných informací bude příspěvek použit k zakoupení počítačového programu o sexuální výchově, sexualitě a psychologii, především pro lidi s mentálním postižením.

Klienti Čtyřlístku, kteří nepotřebují 24hodinový dozor a jsou ubytováni v takzvaných chráněných dílnách, totiž mohou v běžném životě natrefit na tyto nástrahy.

Pořadatelé hlásí přihlášky těch nejlepších, kteří se za čtyři ročníky soutěže zúčastnili! O titul Gayman 2014 se uchází také dva bývalí partneři, kteří spolu byli pět let a nyní jsou z nich přátelé a spolubydlící.

Jisté je datum a místo konání castingu. Ten bude, ač byly původně oznámeny dva, nakonec jen jeden. „Hlásící se muži, až na dvě výjimky, si vybrali Prahu,“ uvedli organizátoři.

Casting proběhne 17. ledna 2014 od 11 hodin v nejstarším fungujícím GAY clubu v Čechách a na Slovensku - v Piano Baru. Více o castingu a jeho průběhu se dozvíte na www.igayman.cz.

O den později budou mít nově zvolení finalisté na programu položení kytic k hrobu posledního československého prezidenta Václava Havla.

Do finále postoupí 12 mužů, a je dost možné, že to bude šest zástupců z České republiky a šest soutěžích ze Slovenska. Jejich oficiální fotografie budou zveřejněny během několika hodin po ukončení castingu.

Finále se uskuteční 10. května 2014 v pražském Radiopaláci a vítěz dostane ceny za 7000 €! Zda to bude Čech či Slovák, si tedy ještě budeme muset počkat. Výtěžek z finále poputuje do Fondu ohrožených dětí Klokánek, který pojedou předat kromě vítězů také exVyvolení.

V porotě zasedne mimo jiné finalista Muže Roku 2013 a Mr. Moulin Rouge 2013 Jakub Němeček, úřadující Gayman Marek Zlý, Gayman 1993 David Sorm, dlouholetý ředitel pražského Domu světla Miroslav Hlavatý, exVyvolená Nikol Trojanová, předseda Jihočeské Lambdy Karel Veselý či moderátor Luboš Procházka. Samo sebou nebude chybět ani zástupce pořadatele.

Pořadatelské občanského sdružení Gold In z Českých Budějovic také letos připravilo pro nerozhodnuté muže možnost přijít na casting přímo v den jeho konání. „Pokud jsi právě ty ten, který stále váhá, přijď na casting a zkus své štěstí!“ zvou organizátoři.

Tisková zpráva

Štítky Gayman 2014, přihlášky, casting, soutěž, Marek Zlý, Česko, Slovensko, finále, Ostrava, Václav Havel, Moravskoslezský kraj, Čtyřlístek, Karel Veselý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gayman 2014: Hlásit se můžete do konce roku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.