Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Tématem další Dámské jízdy byla svatba

Březen za kamna vlezen, duben ještě tam budem. Naštěstí ne všichni se řídí touto pranostikou, a tak jsme se sešli ve středu na další Dámské jízdě v budějovickém CineStaru. Netradiční nebyl pouze den konání, ale i uvítání.

Krásné svatební šaty zdobily již předsálí, ve kterém také čekaly hostesky kosmetické firmy, aby příchozím dámám věnovaly katalog s výrobky a zapůjčily jim propisku na vyplnění slosovatelného kuponu o nový parfém s názvem Only imagine.

O vystavených svatebních šatech nám přišel povyprávět sám jejich autor Lukáš Bartoň. Na otázku, kolik přítomných dam se v blízké době hodlá vdát, se zvedly čtyři ruce. Budoucí nevěsty se tak dozvěděly o letošním trendu.

„V módě jsou momentálně šaty užší, ve kterých vynikne ženská silueta,“ osvětlil Lukáš i názorně na připravené projekci. Takže dámy pozor, šaty á la bílé dortíky už nejsou in.

Dále se nám představil mladý pár fotografů Alena Švambergová a Lukáš Mrkvička, od kterých si účastnice jízdy mohly prohlédnout nádherná fotoalba, která vyrábějí přímo dle vašeho přání. Zajišťují svatební focení a zvládnou i mnohem více, hlavně se do své práce vrhají s nadšením a citem.

Poslední prezentaci si pro tento večer připravila majitelka Retro salonu paní Nechvilová. Jedná se o nový kosmetický a masážní salon, kde každá žena přijde na jiné myšlenky v netradičním stylu.

Předpremiérou filmu byla komedie Velká svatba. Výstižné by bylo napsat bláznivá komedie o dvou vydařených svatbách, při kterých vyjde najevo plno ztřeštěných věcí. Díky hvězdnému obsazení herečkami Amandou Seyfried, Susan Sarandon, Ketherine Heigel a hercem Robertem De Niro se však tento film stane příjemnou oddychovou zábavou.

Další a to premiérová Dámská jízda odstartuje ve čtvrtek 16. května. Ptáte se proč premiérová, protože se na ní bude poprvé promítat film ve 3D a to Velký Gatsby.

Štítky Dámská jízda, Cinestar, České Budějovice, svatba, film, Lukáš Bartoň, Robert De Niro, Susan Sarandonová, Amanda Seyfriedová, Velký Gatsby, Velká svatba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Kunz

S plánováním svatby pomohou weby jako http://www.svatbabrno.cz Bohužel ještě nic takového není pro Budějčáky, pokud vím

Pondělí, 28. října 2013, 20:37Odpovědět

FOTO: Tématem další Dámské jízdy byla svatba  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.