Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Chcete se ztratit v kukuřici? Ještě je možnost

Pokud jste letos ještě nenavštívili kukuřičný labyrint v Rudolfově, tak máte během následujících týdnů posledních pár příležitostí.

Není to krásná představa? Na chvíli jen tak beztrestně ztratit své dítko, aniž byste se o něj museli strachovat? V dozrávající kukuřici na něj i na vás čeká spoustu zábavy. Stačí se jen tak toulat a hledat soutěžní kvízy ukryté v labyrintu ve tvaru sportovce.

„Labyrint má právě tento tvar kvůli letošní olympiádě,“ prozradila Marie Verboon-Filipová, manažerka pořádající společnosti BezBot. Kvízy se samozřejmě týkají různých sportovních disciplín.

Kukuřičný labyrint na téma olympiáda a sport se rozkládá na ploše jednoho hektaru. V areálu jsou další čtyři menší bludiště z balíků slámy, hry, ale také občerstvení. Letos je bludiště v Rudolfově již potřetí.

Pokud se vám nápad ztratit se zamlouvá, je pro vás labyrint otevřen ještě do 22. září každý pátek (14 - 22.30 hodin), sobotu (9 - 22.30) a neděli (9 - 18).

„Každou zářijovou sobotu večer od 19 do 22.30 hodin máme Noc pochodní. Návštěvníci si mohou projít bludiště potmě s baterkou,“ říká Verboon-Filipová. Proto si s sebou vezměte kapesní svítilnu s nabitými bateriemi. Zapomnětlivcům bude baterka zapůjčena.

Na závěr sezony labyrintu se 2. října uskuteční Kukláskobraní. Na programu bude luštění kvízů v bludišti, jízda na koni, divadelní představení, umělecká dílna, soutěže s kukuřicí a opékaní různých dobrot na ohni.

Dospělí a děti nad tři roky u vstupu zaplatí 70 korun, mladší děti pak třicet korun.

Foto: Hřiště BezBot

Štítky labyrint, kukuřice, pole, Rudolfov, olympijské hry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chcete se ztratit v kukuřici? Ještě je možnost  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.