Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Chceš se věnovat modelingu? Musíš nás zaujmout!

Pohybovat se ve světě módy, mezi prestižními návrháři a zkušenými kadeřníky. To je sen spousty a spousty slečen. Kdo si ho ale chce splnit, musí udělat ten pověstný první krok. Ve středu mělo tuto příležitost hned několik desítek dívek.

V českobudějovickém IGY Centru se konal casting na finalistky prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2013, který uváděla česká topmodelka Taťána Kuchařová. Sličné slečny ve věku 13 až 22 let přišly zabojovat a snažit se alespoň nahlédnout do světa modelingu.

Dívky nejprve vyplnily formuláře a poté už přistupovaly k jednotlivým pultíkům, kde si s nimi organizátoři akce povídali o jejich očekáváních, ambicích a vizích do budoucna. Občas si je také museli přeměřit, jelikož ne vždy se míry ve formuláři shodovaly s realitou.

Organizátoři si zpravidla přítomné slečny vyfotili, některé postoupily ke kadeřníkovi a vizážistovi, aby si vyzkoušely, jaké to je ocitnout se v rukách odborníků.

Ze všech přihlášených si pak zástupci agentury vyberou dívky do červnového semifinále. Tam se rozhodne o finalistkách, které budou reprezentovat Českou republiku na národním finále v Praze v září 2013. Vítězka odcestuje na jubilejní 30. ročník světového finále Elite Model Look do Číny.

Budějcká Drbna si vytipovala jednu ze soutěžících, která se castingu zúčastnila i minulý rok. „Tyhle akce mě baví. Jelikož jsem tu byla už vloni, řekla jsem si, že bych to mohla zkusit i podruhé. Minulý rok tu bylo víc holek a byly většinou blondýnky, teď je to spíš naopak,“ řekla jedna z účastnic Aneta Veselá. „U jednotlivých stolků se mě třeba ptali, kdo mě bude v modelingu podporovat, nebo jestli mám nějaké zkušenosti,“ dodala.

Štítky Schwarzkopf Elite Model Look 2013, prestižní modelingová soutěž, IGY Centrum České Budějovice, modeling, Taťána Kuchařová, Elite Model Look, Čína, Česko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chceš se věnovat modelingu? Musíš nás zaujmout!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.