Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Bratři Smržové pomáhají postiženým dětem v Centru Bazalka

Dnešním dnem odstartovala dražba závodní výstroje bratrů Smržových ve prospěch postižených dětí z Centra BAZALKA. Budějovičtí rodáci, motocykloví závodníci Jakub a Matěj Smržovi se zajímají o dění ve svém městě.

Jejich pozornosti nemohlo uniknout Centrum BAZALKA, nezisková organizace, která se ve svém stacionáři stará o těžce postižené děti a mládež z celého Jihočeského kraje.

Doba je zlá a dotace na provoz stacionáře jsou každý rok kráceny. Stacionář ale nejde zavřít a děti poslat na ulici. Pro pomoc v nelehké finanční situaci se bratři Smržovi rozhodli věnovat jménem svého fanklubu Fans of SMRŽ svou závodnickou výstroj do dražby, jejích výtěžek bude věnován na provoz Centra BAZALKA.

„Naše fanoušky chceme získat pro dobrou věc – podporu postižených dětí, o které se starají v Centru BAZALKA. Proto nabízíme nejen možnost získat kus závodnického světa v podobě části naší výstroje, ale také příležitost prožít závody v roli člena našeho týmu,“ říká k dražbě Kuba Smrž, jediný český závodník světového šampionátu Superbiků, závodící s číslem 96 v týmu Effenbert Liberty Racing.

Vzápětí dodává: „Proto jsme se rozhodli přidat každému ze čtyř úspěšných dražitelů vstupenky na vybraný závod letošního ročníku, ve kterém startujeme, jejichž součástí je například návštěva zázemí závodů, sledování závodů ze závodního boxu a večeře s týmem. Prostě zážitek, který se nedá koupit za peníze.“

Informace o dražbě získáte na stránkách Fans of SMRŽ. Dražba končí 15. března.

Ti z Vás, kteří v dražbě neuspějí, ale rádi by stejně jako kluci Smržové Centrum BAZALKA podpořili, mohou posílat dobrovolný dar na účet veřejné sbírky č. 7000017242/8040, která je registrována ve prospěch Centra BAZALKA.

Rozhovor s Kubou Smržem Budějcká Drbna připravuje.

Štítky dražba, Matěj Smrž, Jihočeský kraj, Kuba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bratři Smržové pomáhají postiženým dětem v Centru Bazalka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.