Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Paranormal tým zveřejnil druhou epizodu dokumentu o lese Bor. Věnuje se hřbitovu zvířátek

Jak jsme již informovali, v létě natáčel jihočeský Paranormal tým neziskový dokument o lese Bor. I pomocí Budějcké Drbny hledal případné svědky, kteří na tomto místě zažili nějaké podivné úkazy. První díl byl zveřejněn již v září, nyní můžete vidět díl druhý.

„Odlišný je od toho prvního hlavně tím, že se již zaobírá konkrétním výzkumem,“ zmínil Ondřej Bezouška z Paranormal týmu, který je režisérem dokumentu.

Druhý díl je věnovaný hřbitovu zvířátek. Paranormal tým na něm provedl noční výzkum. Co jim místo odhalilo? Jak složité bylo vyšetřování v lokalitě?

Epizoda má více než 23 minut. Celkově bude mít dokument tři díly - první Branišovský les představil, přičemž dal prostor i svědkům, třetí díl se věnuje noci v branišovské části Boru. Zveřejněn bude na konci listopadu.

Paranormal tým zkoumá paranormální jevy. I když se jedná o Jihočechy, nepracují jen v místě svého regionu, nýbrž po celé republice.

Štítky paranormal tým, bor, branišov, duchové, hřbitov zvířátek, les, Drbna.cz, hřbitov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Paranormal tým zveřejnil druhou epizodu dokumentu o lese Bor. Věnuje se hřbitovu zvířátek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.