Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nejkrásnější muž světa navštívil České Budějovice

Neil Perez je držitel prestižní ceny Mr. International 2015 a stal se tak nejkrásnějším mužem světa. Tento Filipínec je v těchto dnech v České republice a zavítal také do Českých Budějovic.

Ve 14 hodin navštívil budějickou radnici, kde se setkal s náměstkyní primátora Lucií Kozlovou a převzal zde drobné dary. Poté vylezl na střechu radnice a z výhledu na město byl nadšený. Následoval výlet na hlubocký zámek a autogramiádu. Do jižních Čech pozvala Pereze agentura Art4promotion.

Perez je civilním zaměstnáním policista a působil u zvláštních jednotek. Poté co vyhrál soutěž krásy, byl přesunut do oddělení pro vztah s veřejností a je využíván jako tvář filipínské policie. „Bál jsem se, že nebudu mít už na svou práci čas, ale policie mě nyní využívá hodně marketingově,“ řekl Perez ke své aktuální pozici u policie. Se soutěžemi krásy nebo modelingem neměl Perez žádné zkušenosti a sám tak byl velmi překvapený, že vyhrál. Zůstat u modelingu však nechce a dál se bude věnovat své staré práci. Perez také odhalil své plány pro zbytek letošního roku. Jeho hlavním úkolem bude větší propagace a zviditelnění soutěže a to také z důvodu, že finále dalšího ročníku se uskuteční přímo v hlavním městě Filipín Manile. S tím souvisí také spousta cestování. V následujících měsících navštíví například ještě Kanadu či Čínu.

„Velmi se mi líbila Praha. Je úžasné, jak je to čisté město. Ještě jsem bohužel neochutnal žádné typické české jídlo, ale určitě si dám. Miluji jídlo. Navíc už jsem měl také pivo. Ale nejkrásnější na České republice jsou ženy,“ zhodnotil Českou republiku. „Nejkrásnější ženy jsou ale na Filipínách. Mám tam totiž přítelkyni,“ smál se Perez. Na konec odtajnil Perez svůj návod na to, jak být krásný. „Stačí se pouze usmívat. Vždy a za všech okolností,“ prozradil.

Foto Art4promotion
Napsal Aleš Skok

Štítky Neil Perez, České Budějovice, Česko, policie, Lucie Kozlová, Filipíny, Jihočeský kraj, Čína, Kanada, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejkrásnější muž světa navštívil České Budějovice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.