Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Ceník letní plovárny zůstává pro tento rok stejný

Budějčtí radní se rozhodli ponechat stejné ceny služeb letní plovárny jako v uplynulém roce. Zavedena však byla novinka v podobě tříhodinového vstupného. To by mělo přilákat více návštěvníků do areálu.

Taková vstupenka vyjde dospělého na 60 korun, což jsou přesně dvě třetiny celodenní vstupenky. Snížená sazba pro děti do osmnácti let, seniory a držitele průkazu ZTP je 40 korun. Tedy o deset méně, než je cena na celý den. Rodinné vstupné, které zahrnuje dva dospělé a dvě děti do 150 centimetrů, stojí 160 korun, v případě celodenního pobytu 210 korun.

K tomu se nově připočítává záloha na čip ve výši sto korun. U vstupného na celý den dostane návštěvník papírovou vstupenku. Náměstek primátora František Konečný navíc otevřel otázku o teplotě vody na plovárně. „Bylo mi sděleno, že ten bazén je především pro plavce. S tím nejsem spokojený, Budějčáci kvůli tomu jezdí jinam,“ připomněl.

Štítky koupaliště, vstupenka, František Konečný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ceník letní plovárny zůstává pro tento rok stejný  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.