Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chcete začít cvičit a nevíte jak? Poradíme vám, jak na to

PR článek

Chcete začít cvičit a nevíte jak? Hledáte někoho, kdo by vám pomohl správně cvičit? Případně také pomohl s vašimi cíli jako je například zhubnout, nabrat svalovou hmotu, vytvarovat postavu, zlepšit fyzickou kondici nebo se zbavit bolestí? Odpověď je jednoduchá, najděte si osobního trenéra!

Většina lidí, která začne chodit do fitness má většinou velká očekávání a myslí si, že výsledky se dostaví velmi rychle. Ale mnohdy ani netuší, jak moc důležitá je správná technika provedení jednotlivých cviků, správné načasování cvičení, optimální regenerace a správná výživa. A bez všech těchto aspektů se k požadovanému cíli málokdo přiblíží. Poté přijde postupná ztráta motivace a konec pravidelného cvičení.

Mnohem lepším způsobem je proto komplexní přístup, který se ve Sportcentru Delfín snaží všem klientům poskytovat! Každý klient vždy získává v rámci členství vstupní diagnostiku s osobním trenérem zdarma. Dále v Delfínu poskytují služby individuálního výživového poradenství, masáže a také komplexní fyzioterapii.

Má smysl cvičení s osobním trenérem?

Za více než patnáct let fungování si v Delfínu troufají tvrdit, že pokud je klient dostatečně motivovaný, a trenér je skutečně vzdělaný a proškolený, tak klient požadovaných výsledků vždy dosáhne! Spolupráce s osobním trenérem je nejkratší cestou, jak dosáhnout požadovaných výsledků a osobní trenér je také velkým motivačním činitelem. S osobním trenérem dosáhnete vašich cílů bezpečným a zdravým způsobem. Nejde jen o zvyšování fyzické kondice či formování postavy, ale také o nezbytný dohled nad zdravotními riziky spojenými s technikou cvičení.

Investice do profesionálně vedeného tréninku se vám mnohonásobně vrátí. Trénink s osobním trenérem je opravdu nejefektivnější způsob cvičení. Pokud víte, čeho přesně chcete osobním tréninkem dosáhnout, vyberte si kvalitní fitness centrum a také svého vlastního fitness trenéra. S osobním trenérem se vyvarujete zbytečných chyb a předejdete tak zklamání z malých či žádných výsledků.

Téměř každý v téhle době funguje na doporučení a ověřování kvality. Ať se jedná o maséra, fyzioterapeuta, lékaře nebo jakékoliv jiné věci jako například auta. Bohužel spousta lidí toto neřeší u fitness center a jejich osobních trenérů. Lidé si musí uvědomit, že se jedná o cvičení, které když je prováděno špatně, vám nepřinese jen požadované výsledky a ztrátu času, ale v krajním případě může dojít i ke zranění. Pokud si vybíráte kvalitní fyzioterapeuty, doktory, maséry, kvalitní potraviny, nepodceňujte ani výběr fitness a trenéra!

Máte-li chuť si vyzkoušet kvalitní fitness se špičkovými osobními trenéry, tak neváhejte, protože první návštěva Sportcentra Delfín je zcela zdarma. Více než deset let fungování a mnoho spokojených klientů, mluví za vše.

Přijďte si zdarma zacvičit a přesvědčte se osobně, proč je Delfín tak jedinečný již 15 let.

Štítky Delfín, fitness centrum, cvičení, osobní trenér, trenér, fitness, fyzioterapie

Chcete začít cvičit a nevíte jak? Poradíme vám, jak na to  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.