Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Prodejna 2jakost.cz se přestěhovala blíže k centru Budějc. Naleznete ji nyní na Nemanické

PR článek

Jsou dostupnější, stále nejlevnější a neustále rozšiřují sortiment. Prodejna a e-shop 2jakost.cz nyní sídlí na nové adrese – Nemanická 5 (areál Řempo), kam se přestěhovala z Borku. Z centra Budějc to tak mají zákazníci blíže.

2jakost.cz je na trhu už tři roky, během kterých si vydobyla renomé prodejny, jež nabízí za bezkonkurenční ceny kvalitní zboží. Celý fígl je v tom, že si zákazníci domů odvážejí spotřebiče například v potrhaných krabicích. Samotným výrobkům vůbec nic není, jsou plně funkční a je na ně záruka. Díky vadě, jakou je krabice, která nemá na samotný spotřebič žádný vliv, je jeho cena odlehčeně řečeno ohlodaná až na kost.

2jakost.cz má nyní i větší sklady, díky čemuž může rozšiřovat sortiment. Zkrátka sháníte-li domácí spotřebiče nebo třeba zahradní techniku, určitě prodejnu navštivte. Budete překvapení, za jaké ceny si můžete vybavit vaše bydlení. Ostatně sortiment si můžete prohlédnout na e-shopu. Určitě vás potěší i různé akce, které ceny stlačují ještě více dolů.

Ve dnech 4. a 5. října bude prodejna a e-shop 2jakost.cz slavit třetí narozeniny. Tento den mohou návštěvníci (neplatí pro e-shop) počítat s dvacetiprocentní slevou na veškeré zboží.

Štítky 2jakost, obchod, elektro, novinka, České Budějovice, internetový obchod

Prodejna 2jakost.cz se přestěhovala blíže k centru Budějc. Naleznete ji nyní na Nemanické  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.