Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

V Průběžné ulici se našly další uzeniny s hřebíky. Jde druhý případ od začátku září

V Budějcích se na konci pracovního týdne objevily další nebezpečné návnady. V Průběžné ulici kousek od Penny našli obyvatelé uzeniny napíchané hřebíky. V krajském městě jde o několikátý případ od začátku září.

„Pozor! Nalezeno na Průběžné ulici kousek od Penny. Nechápu, co to těm lidem dává. Ubližovat nevinným. To, že má pes páníčka blbce, který po něm například nesbírá exkrementy, za to pes nemůže. Lidi, to musíme být opravdu k sobě takhle hnusný?“ napsala na Facebook Dany D.. Návnady měla objevit paní, která ji poprosila o sdílení na sociálních sítích.

Případem se zabývají budějčtí policisté.

Ve Stromovce někdo pohodil uzeniny napíchané špendlíky

Policisté z Budějc řeší v těchto dnech případy pohozených návnad v parcích v krajském městě. Zatím neznámý pachatel či pachatelé na dvou místech pohodili uzeniny, kdy byly uvnitř napíchané špendlíky a kancelářské sponky.

Na jihu Čech jde o několikátý případ, kdy byly nalezeny otrávené nebo nebezpečné návnady. Na začátku týdne řešili obyvatelé Malont na Českokrumlovsku poházené kusy šunky naplněné prášky, na začátku září se zase našly uzeniny, ve kterých byly napíchané špendlíky a kancelářské sponky. Jednu z návnad ve Stromovce snědla fenka rasy bígla. Ihned musela být převezena na operativní zákrok k veterináři.

Foto Dany Dolejší

Štítky otrava, policie, pes, Stromovka, týrání zvířat, uzenina, České Budějovice, Facebook, Česko, okres Český Krumlov, Malonty, hřebík

V Průběžné ulici se našly další uzeniny s hřebíky. Jde druhý případ od začátku září  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.