Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Půjčovna dodávek-CB otevřela další provozovnu. Nyní si vozidlo můžete zapůjčit i v Táboře

PR článek

Bydlíte na Táborsku, potřebujete přepravit náklad dodávkou, ale nevíte, kde ji sehnat? Stačí vyrazit do Tábora na adresu Čsl. Armády 3138. Právě zde byla otevřena nová pobočka známé firmy Půjčovna dodávek CB.

Pro Tábor jsou připravena nová vozidla ve stoprocentním technickém stavu. Ostatně precizní technický stav je celkově devizou firmy, jejíž webové stránky naleznete na www.pujcovnadodavek-cb.cz. Dodávky jsou pravidelně servisované, bezpečné a snadné na řízení i pro méně zkušené řidiče. Všechna vozidla zároveň mají roční dálniční známku, takže i v tomto směru vám odpadá starost.

Otevírací doba provozovny v Táboře je od pondělí do neděle. Je také možné přijet po telefonické dohodě mimo provozní dobu. Číslo na pobočku je 606 075 075.

Společnost se mimo jiné zaměřuje také na pronájem mikrobusů, minibusů, devítimístných vozidel, a to fyzickým i právnickým osobám. Provozuje také známou Autopůjčovna-CB. Kromě Tábora a Českých Budějovic má provozovnu v Jindřichově Hradci. Přímo na provozovnách je možné parkovat.

Půjčovné dodávek je od 990 korun a rezervaci můžete provést online.

Štítky půjčovna, dodávka, Tábor, nábidka, okres Tábor, České Budějovice, Jindřichův Hradec

Půjčovna dodávek-CB otevřela další provozovnu. Nyní si vozidlo můžete zapůjčit i v Táboře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.